GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Z3X-Team Products

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-03-2009, 14:22   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2004
Age: 47
Posts: 181
Member: 50707
Status: Offline
Thanks Meter: 0
new youser


Hello I am using a new Samsung box and when I move the software into a 2 on 1 cable software closes itself, I need help please
thenx erez
  Reply With Quote
Old 12-03-2009, 16:22   #2 (permalink)
No Life Poster
 
GmmalGSM's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 800
Member: 1092395
Status: Offline
Thanks Meter: 591
check ur usb port

and tell me
  Reply With Quote
Old 12-03-2009, 16:25   #3 (permalink)
No Life Poster
 
GmmalGSM's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 800
Member: 1092395
Status: Offline
Thanks Meter: 591
check ur usb port or try to change it

and tell me
  Reply With Quote
Old 12-03-2009, 17:43   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2004
Age: 47
Posts: 181
Member: 50707
Status: Offline
Thanks Meter: 0
uts still the same i put it in anew port and new cabl and its closes itself
  Reply With Quote
Old 12-03-2009, 17:45   #5 (permalink)
Product Manager
 
blang's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: future
Posts: 21,884
Member: 2368
Status: Offline
Sonork: 100.111111
Thanks Meter: 181,166
Quote:
Originally Posted by erezzx View Post
uts still the same i put it in anew port and new cabl and its closes itself
may be cable is broken. check pinout
  Reply With Quote
Old 12-03-2009, 18:04   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2004
Age: 47
Posts: 181
Member: 50707
Status: Offline
Thanks Meter: 0
i pot it on anader computer and its working bat cant do imei on z370 all the time error calc login code error
need help
  Reply With Quote
Old 12-03-2009, 18:19   #7 (permalink)
Product Manager
 
blang's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: future
Posts: 21,884
Member: 2368
Status: Offline
Sonork: 100.111111
Thanks Meter: 181,166
Quote:
Originally Posted by erezzx View Post
i pot it on anader computer and its working bat cant do imei on z370 all the time error calc login code error
need help
check cable pinout. need use 2in1 cable. com and usb connection need together
  Reply With Quote
Old 12-03-2009, 20:56   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2004
Age: 47
Posts: 181
Member: 50707
Status: Offline
Thanks Meter: 0
i use 2 in1 cabel and its not working
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FuriousGold & NEW CABLES SET 2010 (UPDATED 30 MARS 2010) NEED HELP FuriouS TeaM FuriousGold 66 08-27-2010 13:20
jaff new setup 1.1.1 how,s install friend0007 JAFWM 4 05-29-2010 06:48
new zong with tourch can,t be unlock pakmobiles FuriousGold 3 03-29-2010 16:26
New Feature In forum nageshh Off Topic Zone 6 03-29-2010 13:59
3GS 3.1.2 / 05.11.07 new iBoot. ebry iPhone 2 / iPhone 3G / iPhone 3GS 5 03-29-2010 12:21

 



All times are GMT +1. The time now is 20:59.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.15044 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO