GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Z3X-Team Products

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-06-2017, 05:44   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2011
Location: Heart of Asia
Posts: 689
Member: 1706168
Status: Offline
Sonork: 100.1619095
Thanks Meter: 65
Samsung Tool pro crash problem [Solved]


hi
after 1 minute or so the software crashes and i need to disconnect and reconnect the box please solve this issue
Attached Images
File Type: png Capture.PNG (50.0 KB, 66 views)
  Reply With Quote
Old 06-06-2017, 06:19   #2 (permalink)
No Life Poster
 
nessyb's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: zimbabwe south africa
Posts: 1,441
Member: 1866877
Status: Offline
Sonork: 100.1681933
Thanks Meter: 698
Usually its smartcard reader problem... Re install all the box drivers
  Reply With Quote
Old 06-06-2017, 06:54   #3 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2013
Posts: 2,168
Member: 1948608
Status: Offline
Thanks Meter: 1,693
Quote:
Originally Posted by m.aminhaqjoo View Post
hi
after 1 minute or so the software crashes and i need to disconnect and reconnect the box please solve this issue
uninstall Samsung tool full,clean registry,temp,prefetch also,reboot system and disable AV/firewall...install pro again,now it should work normally.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to -Mosin- For This Useful Post:
Old 08-17-2020, 02:49   #4 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 46
Member: 2770461
Status: Offline
Thanks Meter: 21
The same thing happened to me, except that it would close after about 15 seconds.
The problem was in the smart card driver. Windows, or perhaps Chimera, had replaced the driver and made it Windows Smart Card Driver. Resetting it to alcor smart card driver solved the problem.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to dmonsta86 For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 11:06.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.10831 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO