GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Multi-Box TEAM Products > PadFinder box

PadFinder box Smart universal box for Chinese phones ( for all phones ) with automatic pinouts search functions.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-09-2008, 01:49   #1 (permalink)
Freak Poster
 
desmond2727's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Age: 47
Posts: 388
Member: 58704
Status: Offline
Sonork: 100.1618753
Thanks Meter: 43
How to connect phone got 2 cpu....


i hv problem to fconnect the phone got 2 cpu izzit padfinder can support it???pin put can shech out but cannot connect....,got any idae?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to desmond2727 For This Useful Post:
Old 07-09-2008, 08:30   #2 (permalink)
No Life Poster
 
GSMtricks's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Age: 44
Posts: 11,016
Member: 3610
Status: Offline
Sonork: 100.54638
Thanks Meter: 1,652
Yes it support 1 or 2 MCU. In support docs already written how to do if phone have 2 MCU. I know you have no time to read it
SO your steps - when you got 1 pin detected - you can manage it with Chinese cocktail soft or any other soft, when is done run again main tool and desible RX TX which you got for first MCU and search agine - you will get pins for second MCU - than you can manage it also
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to GSMtricks For This Useful Post:
Old 07-09-2008, 13:33   #3 (permalink)
Freak Poster
 
desmond2727's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Age: 47
Posts: 388
Member: 58704
Status: Offline
Sonork: 100.1618753
Thanks Meter: 43
Quote:
Originally Posted by GSMtricks View Post
Yes it support 1 or 2 MCU. In support docs already written how to do if phone have 2 MCU. I know you have no time to read it
SO your steps - when you got 1 pin detected - you can manage it with Chinese cocktail soft or any other soft, when is done run again main tool and desible RX TX which you got for first MCU and search agine - you will get pins for second MCU - than you can manage it also
Yes boss i will try it n post the result
10q
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to desmond2727 For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to connect phones with Ultimate Unlocker Lead Cruiser Suite 83 12-29-2012 09:58
How to Format phone with Infineon CPU yeerk05 SpiderMan 2 04-05-2009 04:47
How to connect phone using Samsung Rocker silverlink Rocker Dongle (By Legija) 1 01-09-2009 08:40

 



All times are GMT +1. The time now is 21:11.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.11976 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO