GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > SETool2


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-20-2008, 10:28   #1 (permalink)
Freak Poster
 
romeo_1's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: india
Posts: 399
Member: 548049
Status: Offline
Thanks Meter: 42
Unhappy how to install the se tools


hi i have some probleam how to install se tools3 any idea pls give me video something picture pls send. help me pls.............
  Reply With Quote
Old 08-20-2008, 10:47   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2006
Location: hong kong
Posts: 360
Member: 288543
Status: Offline
Thanks Meter: 5
just make one folder on pc in c harddisk after extret the file in this folder after u on this folder and u see some folder u can on driversfolder and again on egate driversagain oextret egate-3.06xp2k drivers and after you conect box to pc thaen give him patch usb drivers and dont give him egate drivers patch this pc automaticle take after you can on press setool2g and unlocke any phone but see the satting how toset every phones
  Reply With Quote
Old 08-24-2008, 07:23   #3 (permalink)
Freak Poster
 
romeo_1's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: india
Posts: 399
Member: 548049
Status: Offline
Thanks Meter: 42
hello bro i install very well but dont know how to creat the probleam. u have demo samething pls send me
  Reply With Quote
Old 08-24-2008, 07:36   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2006
Location: Philippines davao
Posts: 238
Member: 216690
Status: Offline
Thanks Meter: 50
Donate money to this user
hello bro i install very well but dont know how to creat the probleam
what kind of problem you have
  Reply With Quote
Old 08-24-2008, 07:58   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2006
Location: Philippines davao
Posts: 238
Member: 216690
Status: Offline
Thanks Meter: 50
Donate money to this user
check this out
- Step one: install Smart Card driver

1. Download Smart Card drivers

2. Extract the driver package in any available space on your system (for example, in a \downloads directory). This is a location for the driver software that you will identify when you configure the e-gate USB Smart Card to use the drivers.

3. Run the 'Axalto-egate-drivers-v3.0.6.0.msi' and follow-up the instruction. The installer will setup or upgrade the driver automatically.

4. Plug your SEtool2 Smart Card in USB port.



- Step two: getting access to the SEtool2 support area

1. Go to www.setool.net

2. Download and extract archive 'supporter.rar'

3. Execute 'supporter.exe' - you should get this window



4. Press 'GO SUPPORT' - your default browser now should open SEtool2 support area





- Step three: download and install SEtool2 software

1. Go to 'software files' directory on the support area, download latest SEtool2 distribution package

2. Extract package in a separate directory (for example, in a '\SEtool2' directory)

3. Important step for servicing CID49/50/51 SE phones: go to 'software files\original se tool2 rest files' directory on the support area, and download all 'rest' files (archives)

4. Extract all 'rest' archives in '%setool2%\rest' directory ('%setool2%' stands for directory created in step 2.)

5. You are ready to start SEtool2 software for the first time (execute 'setool2g.exe' in '%setool2%' directory).
  Reply With Quote
Old 08-24-2008, 08:11   #6 (permalink)
Freak Poster
 
andy_sv744's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Vienna and Cavite Metro Manila
Age: 60
Posts: 152
Member: 433083
Status: Offline
Thanks Meter: 38
good work Thx for sharing....


br
  Reply With Quote
Old 08-25-2008, 10:15   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Frenzy_2020's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Wish i was on Mars
Age: 40
Posts: 1,686
Member: 789089
Status: Offline
Sonork: 100.1617***
Thanks Meter: 267
well for better working visit this link....http://www.setool.org/vtutorials.php

br

Frenzy

(like my suggestions..let me know by clicking thansk button)LOL
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Frenzy_2020 For This Useful Post:
Old 08-25-2008, 19:35   #8 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 87
Member: 645411
Status: Offline
Thanks Meter: 3
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT having problem with ulocking z310 dis is de setiuation
FLASH CID detected:52
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35905801136178 CERT:RED
LDR:070212 1651 GENCXC1720441_R2A019_PNX5230_FLASHLOADER
Flash ID check:2019
Flash props sent ok
LDR:070503 1431 HANCXC1250610_R3A015_PNX5230_CSLOADER
loader startup: executed
loader GDFS startup: executed
loader filesystem startup: executed
loader unlock: executed
BYPASS PACKAGE ABSENT FOR THAT FIRMWARE.
"R1KC001_CXC1250790_VODAFONE_AL"
Elapsed: 21 secs.
  Reply With Quote
Old 08-27-2008, 03:23   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2006
Location: Philippines davao
Posts: 238
Member: 216690
Status: Offline
Thanks Meter: 50
Donate money to this user
find bypass package "R1KC001_CXC1250790_VODAFONE_AL" or flash the main in order to have bypass package so that you can unlock the phone
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to airchiew For This Useful Post:
Old 08-27-2008, 12:10   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Umair Rashid's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Rawalpindi, Pakistan
Posts: 2,292
Member: 421117
Status: Offline
Sonork: +92 346 5544377 (PHONE)
Thanks Meter: 2,522
Quote:
Originally Posted by rickyhk View Post
just make one folder on pc in c harddisk after extret the file in this folder after u on this folder and u see some folder u can on driversfolder and again on egate driversagain oextret egate-3.06xp2k drivers and after you conect box to pc thaen give him patch usb drivers and dont give him egate drivers patch this pc automaticle take after you can on press setool2g and unlocke any phone but see the satting how toset every phones
what an english !!
anyway u tried to teach and that is good.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Umair Rashid For This Useful Post:
Old 01-08-2009, 10:51   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 128
Member: 921420
Status: Offline
Thanks Meter: 28
just get the setool2 v.914029(don't worry about having a setool3 box.i have the same box.it is the same).u need to get this version first before updating to new one.unpack it.install box from DRIVERS folder.open setool2g.exe .go support from there(from soft).get the latest version(915030 right now).unpack.open setool2g.exe and start killing phones .it worked for me.if u search u will find links to both setool2 versions.if u don't or u'r just lasy pm me and i will give u both.hope to be of some help
  Reply With Quote
Old 01-12-2009, 10:12   #12 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 87
Member: 645411
Status: Offline
Thanks Meter: 3
00:57:25.453 Error: JAF dongle init failed
Changing mode...WARNING! Update your Pkey to increase life counter!
Done!
Detected P-KEY: 9001FE75
P-key nokia module version 01.02
Starting Card UPDATE...
............
01:02:53.359 Error: JAF dongle init failed
  Reply With Quote
Old 01-12-2009, 10:23   #13 (permalink)
No Life Poster
 
Umair Rashid's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Rawalpindi, Pakistan
Posts: 2,292
Member: 421117
Status: Offline
Sonork: +92 346 5544377 (PHONE)
Thanks Meter: 2,522
@arhin
move to jaf sub forum.it's setool section.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Umair Rashid For This Useful Post:
Old 11-09-2012, 06:02   #14 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 69
Member: 1195068
Status: Offline
Thanks Meter: 8
assalamualikum brothers i bought new se tools2 box idont know how to install it i dont have any cd r drivers can any one tell me one by one procedure r having any video tutorials [email protected]
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to enter in se tool forum? my ip was banned! dmaetrey SETool2 9 05-23-2008 11:54
how to install the new version of furios gold brijmehta1 FuriousGold 10 03-28-2008 03:05
how to install the cruiser bhogpurmail Cruiser Suite 5 03-31-2006 23:55
How to install the driver for Multi-box GSMtricks Multi-Box 8 11-02-2005 10:54
how to install the video camera in 7650 simlockboy WD2 & APE (Symbian Phones) 1 05-05-2003 06:38

 



All times are GMT +1. The time now is 17:26.



Powered by Searchlight © 2023 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2023 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.22123 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO