GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Rocker Dongle (By Legija)

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-11-2011, 19:43   #1 (permalink)
No Life Poster
 
cycofcgb's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: In trouble
Age: 49
Posts: 2,564
Member: 1388004
Status: Offline
Sonork: 100.1637034
Thanks Meter: 444
preparing to use dongle ^^


Hi to all,

I've ordered a dongle three days ago, and it's expected to be in my hands within the next week.

So I was wondering this :

What extra charges should I expect as I intend to use this only for motorola phones, I mean I already have stuff for samsung and lg phones, so I don't need activations for these phones.

May I already download stuff to work with the dongle as soon I receive it cause I already have sets waiting to be unlocked ?

Any godd advice by old users about using it or stuff to buy to fully use it (special cables, jtag adapters or else) ?

Thank you all, hope to make good money as usual

BR
  Reply With Quote
Old 06-13-2011, 05:08   #2 (permalink)
Freak Poster
 
evasoft's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 498
Member: 515830
Status: Offline
Thanks Meter: 80
6 cables: just v300, v3, v8, odm, w5 tp, f3.
  Reply With Quote
Old 06-13-2011, 10:15   #3 (permalink)
No Life Poster
 
cycofcgb's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: In trouble
Age: 49
Posts: 2,564
Member: 1388004
Status: Offline
Sonork: 100.1637034
Thanks Meter: 444
About these cables, aren't they included in the initial package ?

And if not nothing else may be useful to work motorola phones ?

BR
  Reply With Quote
Old 06-14-2011, 07:24   #4 (permalink)
Freak Poster
 
evasoft's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 498
Member: 515830
Status: Offline
Thanks Meter: 80
ask to your reseller, i buy my rocker with full set cables but they are too cheap
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to evasoft For This Useful Post:
Old 06-14-2011, 20:18   #5 (permalink)
No Life Poster
 
cycofcgb's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: In trouble
Age: 49
Posts: 2,564
Member: 1388004
Status: Offline
Sonork: 100.1637034
Thanks Meter: 444
You were right. I ordered it at ipmart.com, and the cables are the same crap I had with setool

Anyway I will try to connect the dongle tonight, and first tries to unlock phones tomorrow at the shop.

BR
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 16:42.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.12205 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO