GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Fast Dongle Solution

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-05-2008, 23:23   #1 (permalink)
Freak Poster
 
NEO-TECH's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 193
Member: 750498
Status: Offline
Thanks Meter: 51
Question why fd dont connect with JAF??


my fd dont connect with JAF, when i click on Search device, this's still looking for UFS Box and dont find anything....What can i do????
  Reply With Quote
Old 11-06-2008, 04:59   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Chennairam's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Chennai - India
Age: 33
Posts: 997
Member: 372320
Status: Offline
Sonork: 100.113211
Thanks Meter: 2,661
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by NEO-TECH View Post
my fd dont connect with JAF, when i click on Search device, this's still looking for UFS Box and dont find anything....What can i do????

Now Fd Activate Only For UFs

may be Upcomming Updates Coder Will Activate Jaf Box



Br.,
Ram
  Reply With Quote
Old 11-06-2008, 22:37   #3 (permalink)
No Life Poster
 
:::MACUGSM:::'s Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Age: 41
Posts: 651
Member: 348590
Status: Offline
Sonork: 100.108198
Thanks Meter: 200
Question

One of the updates said that enduring connection with JAF and now it does not connect what is the problem with this DONGLE?
Attached Images
File Type: jpg support JAF.JPG (25.6 KB, 25 views)
  Reply With Quote
Old 11-06-2008, 23:48   #4 (permalink)
No Life Poster
 
joe cellular's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: South Africa
Posts: 659
Member: 340957
Status: Offline
Thanks Meter: 65
FD team still fishing for new update. i hope all will be solved then
  Reply With Quote
Old 11-07-2008, 01:04   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 177
Member: 191693
Status: Offline
Thanks Meter: 12
for user,only look update and function.but long time always can't work.since July to Nov.when will work,and when will have first in the world.plz let us see.thanks
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
why my Mxkey lose connection with JAF interface? ROMAB MXKEY Nokia Flasher and Unlocker (by Alim Hape) 11 03-02-2010 16:24
5200 connect with jaf but not able to connect with mxkey rakesh15 MXKEY Nokia Flasher and Unlocker (by Alim Hape) 6 09-13-2009 15:23
Motorola c123 dont connect with pb2 ::: SOLVED ::: karimc33 PolarBox 3 3 05-24-2009 22:37
Philips 760 Why Dont Connect With Multi-BOX Amir-SkillZ Multi-Box 12 09-23-2006 15:16
nokia 2600 dont connect with dctx pippone67 Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 5 10-23-2005 11:19

 



All times are GMT +1. The time now is 21:02.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.15620 seconds with 10 queries

SEO by vBSEO