GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > HTC > HTC Android based

HTC Android based General HTC Android phones discussion, firmwares, solution, root, help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-28-2015, 12:12   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2009
Location: india
Age: 34
Posts: 2,298
Member: 1146038
Status: Offline
Thanks Meter: 191
help about Htc Amaze x715e ruu file


set come with htc loga
try with reset in fastboot and recovry but not done so any one give me ruu file
Code:
INFOversion: 0.5
INFOversion-bootloader: 1.92.0000
INFOversion-baseband: N/A
INFOversion-cpld: None
INFOversion-microp: None
INFOversion-main: 1.60.707.3
INFOserialno: SH28GVF00388
INFOimei: 357265045414503
INFOproduct: ruby
INFOplatform: HBOOT-8260
INFOmodelid: PH8510000
INFOcidnum: HTC__044
INFObattery-status: good
INFObattery-voltage: 4182mV
INFOpartition-layout: Generic
INFOsecurity: on
INFObuild-mode: SHIP
INFOboot-mode: FASTBOOT
INFOcommitno-bootloader: dirty-b411d064
INFOhbootpreupdate: 11
INFOgencheckpt: 0
all: Done!
  Reply With Quote
Old 05-28-2015, 15:38   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2010
Location: India,Tamilnadu-Nagercoil
Age: 34
Posts: 5,959
Member: 1314938
Status: Offline
Sonork: 100.1672340
Thanks Meter: 5,357
Donate money to this user
RUU_Ruby_hTC_Asia_WWE_1.60.707.3_R_Radio_1.13.550L .13DC_30.69b.550L.101_release_253820_signed.exe
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to jamesjerss For This Useful Post:
Old 05-28-2015, 16:43   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2009
Location: india
Age: 34
Posts: 2,298
Member: 1146038
Status: Offline
Thanks Meter: 191

thanks 4 help sir but this rom is correct get error 156

The rom update utility cannot update your adndroid phone please get the correct rom update utility and try again


so help

thanks again

my phone info

RUBY PVT SHIP S-ON RL
HBOOT -1.92.0000
EMMC BOOT
FEB 29 2012, 17:06:37
  Reply With Quote
Old 05-28-2015, 16:51   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2010
Location: India,Tamilnadu-Nagercoil
Age: 34
Posts: 5,959
Member: 1314938
Status: Offline
Sonork: 100.1672340
Thanks Meter: 5,357
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by @@@[email protected]@@ View Post
thanks 4 help sir but this rom is correct get error 156

The rom update utility cannot update your adndroid phone please get the correct rom update utility and try again


so help

thanks again

my phone info

RUBY PVT SHIP S-ON RL
HBOOT -1.92.0000
EMMC BOOT
FEB 29 2012, 17:06:37
Check yur bootloader if unlocked already relock yur bootloader try again

fastboot oem lock

post result
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to jamesjerss For This Useful Post:
Old 05-28-2015, 17:07   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2009
Location: india
Age: 34
Posts: 2,298
Member: 1146038
Status: Offline
Thanks Meter: 191
Sir my bootloder is already lockd .....

fastboot oem lock
... INFODevice was already lockrds
0.000s]
ed. total time: 0.000s
  Reply With Quote
Old 05-28-2015, 17:45   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2010
Location: India,Tamilnadu-Nagercoil
Age: 34
Posts: 5,959
Member: 1314938
Status: Offline
Sonork: 100.1672340
Thanks Meter: 5,357
Donate money to this user
Try n other pc make sure device has above 50% charge
Install proper driver nd use good usb
  Reply With Quote
Old 05-29-2015, 07:54   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2009
Location: india
Age: 34
Posts: 2,298
Member: 1146038
Status: Offline
Thanks Meter: 191
Quote:
Originally Posted by jamesjerss View Post
Try n other pc make sure device has above 50% charge
Install proper driver nd use good usb
i have driver but sir if possible so pls give your working driver ...

thanks
  Reply With Quote
Old 05-29-2015, 16:20   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2010
Location: India,Tamilnadu-Nagercoil
Age: 34
Posts: 5,959
Member: 1314938
Status: Offline
Sonork: 100.1672340
Thanks Meter: 5,357
Donate money to this user
Get it frm here http://forum.gsmhosting.com/vbb/f485...guide-1952646/
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 22:23.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.14504 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO