GSMSERVER GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > HTC > HTC & Smartphones ( WM Without Touch)

HTC & Smartphones ( WM Without Touch) HTC, I-mate, Qtek, HP, Hitachi, and many other SmartPhones Windows CE base devices

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-14-2006, 13:46   #1 (permalink)
No Life Poster
 
rajan nishchal's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: INDIA
Age: 39
Posts: 1,699
Member: 75612
Status: Offline
Thanks Meter: 1,398
HOW TO GET PDA IN Bootloader mode:GENERAL IMFORMATION


Pocket PC:

Wallaby
Formerly known as:

O2 XDA
T-Mobile MDA
Qtek 1010
Qtek 1020
Siemens SX-56
Bootloader mode:
[Power] + [Soft reset]



Himalaya
Formerly known as:

O2 XDA II
Qtek 2020
SPV M1000
MDA II
i-Mate Pocket Pc
Bootloader mode:
Hold down the [OK] key (center of the navigation keys) + [Power] + [Soft reset]



Alpine
Formerly known as:

O2 XDA IIi
Dopod 699
i-Mate PDA2
Qtek 2020i
Bootloader mode:
Hold down the [OK] key (center of the navigation keys) + [Power] + [Soft reset]



BlueAngel
Formerly known as:

O2 XDA IIs
O2 XDA III
Dopod 700
i-Mate PDA2k
MDA III
SPV M2000
Qtek 9090
Bootloader mode:
[Record] + [Power] + [Soft reset]



Magician
Formerly known as:

MDA-compact
Dopod 818
i-Mate JAM
QTEK S100
O2 XDA Mini
Bootloader mode:
[Camera] + [Power] + [Soft reset]



Charmer
Formerly known as:

MDA-compact 2
i-Mate JAM New
Bootloader mode:
[Record] + [Power] + [Soft reset]



Wizard
Formerly known as:

Qtek 9100
i-Mate K-JAM
MDA Vario
O2 XDA Mini S
SPV M3000
Bootloader mode:
[Camera] + [Soft reset]



Universal
Formerly known as:

Dopod 900
Qtek 9000
MDA Pro
I-Mate JASJAR
O2 XDA Exec
SPV M5000
Qtek v1640
Bootloader mode:
[Light] + [Power] + [Soft reset]



Prophet
Formerly known as:

Qtek S200
Dopod 818 Pro
O2 Germany XDA Neo
i-Mate JAMin
Bootloader mode:
-



Smartphones:

Tanager
Formerly known as:

SPV E100
Qtek 7070
i-Mate SP
Bootloader mode:
[Record] + [Power]



Voyager
Formerly known as:

SPV E200
Qtek 8080
O2 XPhone
i-Mate SP2
Bootloader mode:
[Record] + [Power]



Typhoon
Formerly known as:

i-Mate SP3
i-Mate SP3i
SPV C500
Qtek 8010
SDA
Audiovox SMT 5600
Bootloader mode:
Hold [Camera] and Plug in USB cable



Hurricane
Formerly known as:

C550
SDA2
Qtek 8200
i-Mate SP4
Bootloader mode:
Hold [Camera] and Plug in USB cable



Tornado
Formerly known as:

i-Mate SP5
SPV C600
Qtek 8300
Bootloader mode:
Hold [Camera] and Plug in USB cable
  Reply With Quote
Old 03-17-2006, 02:16   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: Oct 1999
Age: 51
Posts: 14,543
Member: 563
Status: Offline
Thanks Meter: 22,350
Quote:
Originally Posted by rajan nishchal



Prophet
Formerly known as:

Qtek S200
Dopod 818 Pro
O2 Germany XDA Neo
i-Mate JAMin
Bootloader mode:
-
You forgot to add PROPHET, is a new device, not everywhere on market, but we have it allready in china and hong kong

(picture can see here http://www.jafwm.com/images/models/prophet.jpg)

Insert PROPHET in boot mode:

[Camera] + [Soft reset]


B.R.,
Raskal
  Reply With Quote
Old 03-23-2006, 08:59   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 135
Member: 69063
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Which is the soft reset button for 9090 ?
  Reply With Quote
Old 03-24-2006, 00:12   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: Oct 1999
Age: 51
Posts: 14,543
Member: 563
Status: Offline
Thanks Meter: 22,350
Quote:
Originally Posted by Miker
Which is the soft reset button for 9090 ?
Have a look at my attached picture. I hope it help.

B.R.,
Raskal

Last edited by Raskal; 01-20-2007 at 06:04.
  Reply With Quote
Old 03-28-2006, 13:30   #5 (permalink)
No Life Poster
 
fonec's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: egypt
Age: 50
Posts: 5,072
Member: 11101
Status: Offline
Sonork: 100.1641000
Thanks Meter: 1,783
Donate money to this user
good info thanks sir and also thanks raskal
  Reply With Quote
Old 03-28-2006, 14:21   #6 (permalink)
No Life Poster
 
needi's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Near phones
Age: 42
Posts: 1,154
Member: 18303
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Yes good info ....more welcome.
  Reply With Quote
Old 04-02-2006, 19:37   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1
Member: 254156
Status: Offline
Thanks Meter: 0
YES YES YES!!! My O2 XDA NEO is my again!

Quote:
Originally Posted by Raskal
Insert PROPHET in boot mode:

[Camera] + [Soft reset]


B.R.,
Raskal
After installing the "very powerfull" translator my Neo has asked to new reboot, and it was last reboot...
..is WHITE_SCREEN is alredy PPC-analog of windows-BlueScreen?!?!??!
There are many Buttons-combinations was in the net, but no one for me...


AND LAST TRY after 5Hrs (!!!!!!!!!!) googling and 5 min before pack it back and send to the Service-Center....



Quote:
Press Camera button + Communication button (the one lower than volume switch) and while holding those two buttons use your stylus to hit the soft reset button.
Many many thanks to nattorn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


...hope it'll helps to somebody else


PS
I am happy again with my NEO! And don't forget : - MATRIX HAS YOU!
  Reply With Quote
Old 04-02-2006, 21:08   #8 (permalink)
No Life Poster
 
UnlockingExperts's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: UK
Posts: 664
Member: 59731
Status: Offline
Sonork: 100.999999
Thanks Meter: 503
Hi,

Today i had a Himalaya
Formerly known as:

O2 XDA II

was trying to detect it with JAFWM but it says HIMALAYA but was giving message that flash not found. than i downloaded romupdate from some where else, was trying to flash it , half way it stopped and gave error. now it only comes up as O2 start up screen without light and does not go in bootloader mode any more. any suggestions ?

thanks in advance
  Reply With Quote
Old 05-04-2006, 16:54   #9 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 50
Member: 83140
Status: Offline
Thanks Meter: 0
hi, I have a M1000, someone tried to flash it but it failed halfway or they used wrong flash. Now I cant get it into bootloader, batt is full, I have Jaf WM, can it flash even if unit is not powering or going into bootloader, if so, how?
  Reply With Quote
Old 05-19-2006, 15:29   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Minos GSM's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Age: 38
Posts: 643
Member: 153926
Status: Offline
Thanks Meter: 23
cery thanks for information....
  Reply With Quote
Old 05-20-2006, 16:17   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2003
Location: viet nam
Age: 53
Posts: 34
Member: 30383
Status: Offline
Thanks Meter: 1
qtek s200 blink screen

Dear Friends.
I Have Qtek S200.it Brand New.but The Screen Is Not Display.
I Do Not Know How To Hardreset It.
I Am So Wonder If It Fault Software Or Hardware.
Please Help Me To Solve.
Thank You Very Much.
  Reply With Quote
Old 05-23-2006, 10:39   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2005
Age: 41
Posts: 171
Member: 135983
Status: Offline
Thanks Meter: 19
thanks for evryone verrrrrrrrrrrrrrrrry *** work
  Reply With Quote
Old 06-06-2006, 15:25   #13 (permalink)
Freak Poster
 
smart_mobile's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: www.gsm-ir.com
Age: 40
Posts: 341
Member: 159351
Status: Offline
Sonork: 100.1576976
Thanks Meter: 179
Quote:
Originally Posted by rajan nishchal
Pocket PC:

Wallaby
Formerly known as:

O2 XDA
T-Mobile MDA
Qtek 1010
Qtek 1020
Siemens SX-56
Bootloader mode:
[Power] + [Soft reset]



Himalaya
Formerly known as:

O2 XDA II
Qtek 2020
SPV M1000
MDA II
i-Mate Pocket Pc
Bootloader mode:
Hold down the [OK] key (center of the navigation keys) + [Power] + [Soft reset]



Alpine
Formerly known as:

O2 XDA IIi
Dopod 699
i-Mate PDA2
Qtek 2020i
Bootloader mode:
Hold down the [OK] key (center of the navigation keys) + [Power] + [Soft reset]



BlueAngel
Formerly known as:

O2 XDA IIs
O2 XDA III
Dopod 700
i-Mate PDA2k
MDA III
SPV M2000
Qtek 9090
Bootloader mode:
[Record] + [Power] + [Soft reset]



Magician
Formerly known as:

MDA-compact
Dopod 818
i-Mate JAM
QTEK S100
O2 XDA Mini
Bootloader mode:
[Camera] + [Power] + [Soft reset]



Charmer
Formerly known as:

MDA-compact 2
i-Mate JAM New
Bootloader mode:
[Record] + [Power] + [Soft reset]



Wizard
Formerly known as:

Qtek 9100
i-Mate K-JAM
MDA Vario
O2 XDA Mini S
SPV M3000
Bootloader mode:
[Camera] + [Soft reset]



Universal
Formerly known as:

Dopod 900
Qtek 9000
MDA Pro
I-Mate JASJAR
O2 XDA Exec
SPV M5000
Qtek v1640
Bootloader mode:
[Light] + [Power] + [Soft reset]



Prophet
Formerly known as:

Qtek S200
Dopod 818 Pro
O2 Germany XDA Neo
i-Mate JAMin
Bootloader mode:
-



Smartphones:

Tanager
Formerly known as:

SPV E100
Qtek 7070
i-Mate SP
Bootloader mode:
[Record] + [Power]



Voyager
Formerly known as:

SPV E200
Qtek 8080
O2 XPhone
i-Mate SP2
Bootloader mode:
[Record] + [Power]



Typhoon
Formerly known as:

i-Mate SP3
i-Mate SP3i
SPV C500
Qtek 8010
SDA
Audiovox SMT 5600
Bootloader mode:
Hold [Camera] and Plug in USB cable



Hurricane
Formerly known as:

C550
SDA2
Qtek 8200
i-Mate SP4
Bootloader mode:
Hold [Camera] and Plug in USB cable



Tornado
Formerly known as:

i-Mate SP5
SPV C600
Qtek 8300
Bootloader mode:
Hold [Camera] and Plug in USB cable

Thanks alot .Great job keep it up
[email protected]
  Reply With Quote
Old 06-06-2006, 22:03   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2005
Location: London, UK
Posts: 185
Member: 177551
Status: Offline
Thanks Meter: 11
Great job
thanx for information
  Reply With Quote
Old 06-12-2006, 04:23   #15 (permalink)
Freak Poster
 
moonmoon8's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Lahore
Posts: 495
Member: 144944
Status: Offline
Sonork: 100.1604633
Thanks Meter: 48
Can Anyone know how to reset I-Mate SP5 Usercode Reset???
or can it be Reset with Master Code or Hard Reset???
Then Whats the keys combination to Hard Reset I-Mate SP5
plz reply soon ... thankx
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
hi all, need help how to get KC550 in download mode achi_nokia LG 0 01-08-2010 11:00
How to get account in files-for-all support after new activation ? jawad8305 Multi-Box 11 03-16-2009 22:38
New Customer ? Please Read How To Get Started In 2 Minutes With Furiousgold ! Video ! FuriouS TeaM FuriousGold 9 07-27-2007 05:02
How to get Java in FW56? phonefreak x1x to x45/x50 6 05-12-2003 14:09
How to flash PDA in 9110? gsmsalers Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 03-29-2003 16:48


All times are GMT +1. The time now is 08:43.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.74651 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO