GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > HTC > HTC & Smartphones ( WM Without Touch)

HTC & Smartphones ( WM Without Touch) HTC, I-mate, Qtek, HP, Hitachi, and many other SmartPhones Windows CE base devices

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-06-2009, 22:47   #1 (permalink)
No Life Poster
 
yarra's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: ==**Syria**==
Age: 41
Posts: 1,339
Member: 493205
Status: Offline
Sonork: 100.1581647
Thanks Meter: 525
how i can unlock kyocera e4000 windows mobile


how i can unlock kyocera e4000 windows mobile

i see this post in form how unlock benq e72 its same kyocera e4000
and see the post here
---------------------------------------------------------
How to unlock BenQ E72
1. copy unclock directory to sd card.
2. First install "E72_Unlock.cab" inside firstinstall directory
3. Then run "Unlock.Enable.cab"
4. Finally application security is unlocked.
Note: You can create shorcut for Unlock.Enable.cab and Unlock.Disable.cab
through start menu. In order to call with fring first, run
"Unlock.Disable.cab" then run fring. Thus, during call there is no
gsm disable problem. After exit fring you can run "Unlock.Enable.cab"
and go without security lock. "System.Default.cab" inside default
directory returns device default factory settings. In order to activate
unlocked again you have to run "E72_Unlock.cab" first.
Yes, only unlock install Aplications
-----------------------------------------------------------------------

but in kyocera e4000 not done i try with all steps but nothing happend the phone still ....network pin need

please i search by google but nobady know how i can unlock this phone .
if any one have solution tested please post here
  Reply With Quote
Old 12-18-2009, 18:16   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 36
Member: 829391
Status: Offline
Thanks Meter: 21
The process you've done is for unlocking app install. Now you can install any app you want.

If you want to SIM umlock it (to use it on antoher carrier), then you have to flash it with a different ROM
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to block incoming calls for windows mobile phone imtpro HTC & PDA WM( With Touchscreen) 0 08-18-2009 02:26
Unlock Kyocera M1000 Virgin Mobile hihihaha GM-Box 0 06-25-2009 04:04


All times are GMT +1. The time now is 03:10.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.09676 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO