GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > BlackBerry (RIM)

BlackBerry (RIM) Blackberry phones discussion, firmwares, tutorial, media, repairs.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-13-2010, 07:37   #1 (permalink)
No Life Poster
 
saeed-gsm's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Iran
Age: 35
Posts: 929
Member: 44742
Status: Offline
Thanks Meter: 295
i have unlock code for 8350i but how enter in code


In sim card option i can see these things

sim unknown
network unknown
network subset unknown
service provider unknown
corporate unknown

why unknown..........?
but i typed mep2 not wrok for enter code help me
my phone is 8350i nextel
  Reply With Quote
Old 01-13-2010, 08:39   #2 (permalink)
Freak Poster
 
breakfruit's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: RU - Saint-Petersburg
Posts: 252
Member: 1170297
Status: Offline
Sonork: \m/(-_o)\m/
Thanks Meter: 36
r u sure that you've done all right?

Model : All BlackBerry
1 - Using the menu go to Settings Menu -> SIM card pressselect.
2 - While holding the SHIFT key, type mepd
3 - You should now see the five locking categories listed.
4 - While holding the SHIFT KEY, type mep2.
5 - Release the shift key.
6 - You are now prompted to enter the Network MEP code (it will also state how many attempts left)
7 - Enter the code
8 - Enter Return/Enter
9 - The device should then be unlocked
  Reply With Quote
Old 01-13-2010, 09:00   #3 (permalink)
No Life Poster
 
saeed-gsm's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Iran
Age: 35
Posts: 929
Member: 44742
Status: Offline
Thanks Meter: 295
not work mep2
help me
  Reply With Quote
Old 01-13-2010, 13:54   #4 (permalink)
No Life Poster
 
khawajagsm's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: pakistanŽ
Posts: 869
Member: 639462
Status: Offline
Sonork: 100.160880
Thanks Meter: 392
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by saeed-gsm View Post
not work mep2
help me
brother its ok
Model : All BlackBerry
1 - Using the menu go to Settings Menu -> SIM card pressselect.
2 - While holding the SHIFT key, type mepd
3 - You should now see the five locking categories listed.
4 - While holding the SHIFT KEY, type mep2.
5 - Release the shift key.
6 - You are now prompted to enter the Network MEP code (it will also state how many attempts left)
7 - Enter the code
8 - Enter Return/Enter
9 - The device should then be unlocked
  Reply With Quote
Old 01-13-2010, 17:18   #5 (permalink)
No Life Poster
 
saeed-gsm's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Iran
Age: 35
Posts: 929
Member: 44742
Status: Offline
Thanks Meter: 295
I try again but not work
help \
  Reply With Quote
Old 01-13-2010, 17:52   #6 (permalink)
No Life Poster
 
gsm st's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: GULMI
Age: 48
Posts: 2,181
Member: 143007
Status: Offline
Thanks Meter: 141
sir you put aney test card and put mep2 or mepe my b your problem solve pls try
  Reply With Quote
Old 01-13-2010, 18:11   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 6
Member: 1193990
Status: Offline
Thanks Meter: 0
same problem

Although I don't have an unlock code yet still searching for one. I have done the proceidures. The phone bb 9350i shows all unknowns under mepd. I attempt to do the mep2 or mepe, but nothing comes up showing where to change code. Can anyone help. Thanks
  Reply With Quote
Old 01-13-2010, 18:13   #8 (permalink)
No Life Poster
 
gsm st's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: GULMI
Age: 48
Posts: 2,181
Member: 143007
Status: Offline
Thanks Meter: 141
Model : Bold, Curve, 8300, 8310, 8320, 8800, 8820, 9000

Must be done without a sim card inserted & wireless radios must be turned off.

1. Go to settings.
2. Go to options.
3. Go to advanced options.
4. Go to sim card.
4. Hold the ALT Key while typing in MEPE or MEPD or MEPPE or MEPPD ( not case sensitive ) ( you will not see text appear on screen while typing ).
5. It will say "Enter Network MEP Code, then you type in the unlock code, press in the trackball to confirm.
6. Your phone is now unlocked.

If you need your
  Reply With Quote
Old 01-13-2010, 18:14   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 6
Member: 1193990
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I was told that the bb9350i could not be unlocked
  Reply With Quote
Old 01-13-2010, 18:20   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 6
Member: 1193990
Status: Offline
Thanks Meter: 0
ok, ive got to the mepd screen that shows all unknowns:
SIM:UNKNOWN
NETWORK:UNKNOWN
NETWORK SUBSET:UNKNOWN
SERVICE PROVIDER:UNKNOWN
CORPORATE: UNKNOWN

In addition, on the top of the screen it says sim card: No Valid Sim Card
please help... Thanks
  Reply With Quote
Old 01-13-2010, 18:28   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 6
Member: 1193990
Status: Offline
Thanks Meter: 0
ok, ive got to the mepd screen that shows all unknowns:
SIM:UNKNOWN
NETWORK:UNKNOWN
NETWORK SUBSET:UNKNOWN
SERVICE PROVIDER:UNKNOWN
CORPORATE: UNKNOWN

In addition, on the top of the screen it says sim card: No Valid Sim Card
please help... Thanks
  Reply With Quote
Old 01-13-2010, 19:01   #12 (permalink)
Freak Poster
 
crisrad's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: romania ,simleu
Age: 42
Posts: 162
Member: 98823
Status: Offline
Sonork: 100.78833
Thanks Meter: 9
same problem 8350i by nextel all sim lock status is "UNKNOWN" i alrerady get unlock codes by allgsm unlock but cant enter unlock code
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to crisrad For This Useful Post:
Old 01-13-2010, 19:04   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 6
Member: 1193990
Status: Offline
Thanks Meter: 0
wow, is ther away to inter code? thank
  Reply With Quote
Old 01-14-2010, 01:59   #14 (permalink)
No Life Poster
 
.::AZEEM::.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: I N D I A
Posts: 3,794
Member: 336212
Status: Offline
Sonork: 100.1585000
Thanks Meter: 4,911
Donate money to this user
Yes same hear can any one slov this problem ?
  Reply With Quote
Old 01-14-2010, 08:02   #15 (permalink)
No Life Poster
 
saeed-gsm's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Iran
Age: 35
Posts: 929
Member: 44742
Status: Offline
Thanks Meter: 295
all soletion test but not work
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unlock V9..replay code 8 digit ..but need enter 16 digit kerug-bali All UnlockByLogs Server 10 10-19-2009 20:19
How enter NCk code in Nec N22i??? DanV NEC 5 12-20-2006 19:37
i'v got the subsidy code for A1000 but how it put the code in ::.imeimate.:: Motorola P2k 2 07-10-2006 11:56
I have the code for MYX6 but it won't work alexbrowne ARM9 BASED M62 / M62+ 3 03-18-2004 09:13
How enter nck code in P800 ? confidentiel Sony Ericsson 2 10-29-2003 00:30

 



All times are GMT +1. The time now is 04:40.



Powered by Searchlight © 2023 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2023 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2022 -
Page generated in 0.19433 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO