GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Support (SIM Solution) > YESSIM

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-14-2008, 14:59   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2004
Location: United States
Posts: 1,988
Member: 51453
Status: Offline
Thanks Meter: 729
Donate money to this user
Unhappy 811sh & 812sh is it supported with yessim


811sh & 812sh is it supported with yessim.can anybody confirm if this model supported coz this is softbank japanese phone.what is the procedure to program this kind of model? thanks

br
 
Old 08-14-2008, 16:27   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 340
Member: 799206
Status: Offline
Sonork: 100.67372
Thanks Meter: 276
Try latest firmware in boost mode. Better disable 3G.

New firmware should be release for 3G phones
 
Old 08-14-2008, 20:05   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2007
Location: ATT IPHONE -SL3 LBF,MAC EFI
Posts: 481
Member: 542009
Status: Offline
Thanks Meter: 54
Quote:
Originally Posted by Yessim Support View Post
Try latest firmware in boost mode. Better disable 3G.

New firmware should be release for 3G phones
If you don't release and fix Network on 3G Iphone soon many YS resellers and stockers get ****
Hope will get perfect solution for 3G
Thanks
 
Old 08-14-2008, 21:27   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Ja\/\/aD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Aunlock
Age: 44
Posts: 18,049
Member: 80354
Status: Offline
Sonork: 100.1577575
Thanks Meter: 21,659
we're working on it, so please be patience
 
Old 08-15-2008, 00:37   #5 (permalink)
No Life Poster
 
fretburner's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: philippines
Posts: 624
Member: 45571
Status: Offline
Thanks Meter: 45
@shawgsm
tested 812SH softbank calling in/out ok but outgoing sms japan network dependent like camera
 
Old 08-15-2008, 16:05   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2004
Location: United States
Posts: 1,988
Member: 51453
Status: Offline
Thanks Meter: 729
Donate money to this user
what is the setting or configuration for that model? thanks

br
 
Old 08-15-2008, 21:21   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Ja\/\/aD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Aunlock
Age: 44
Posts: 18,049
Member: 80354
Status: Offline
Sonork: 100.1577575
Thanks Meter: 21,659
try this setting or please post here feed back
http://forum.gsmhosting.com/vbb/show...56&postcount=3
if not have signal please try to change patch count setting
 
Old 08-17-2008, 15:30   #8 (permalink)
No Life Poster
 
fretburner's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: philippines
Posts: 624
Member: 45571
Status: Offline
Thanks Meter: 45
@shawgsm
812SH
firmware japan
universal
boost mode
patch count 30
tested now incoming and outgoing call/sms ok(smart and globe) .the only problem is multimedia.Another big problem cannot get back network after no signal areas,have to insert again to unlocked phone to get signal back.
 
Old 08-17-2008, 19:29   #9 (permalink)
No Life Poster
 
amm_hazz's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: MX-KEY is the BEST NOKIA TOOL
Posts: 577
Member: 235601
Status: Offline
Thanks Meter: 62
Quote:
Originally Posted by fretburner View Post
@shawgsm
tested 812SH softbank calling in/out ok but outgoing sms japan network dependent like camera
kamera & multi media player cannot be use without SoftBank USIM card or if you cancel your contract with SoftBank Mobile.
 
Old 07-02-2010, 18:16   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 4
Member: 1337205
Status: Offline
Thanks Meter: 0
any software for sofbank 812sh to unlock
 
Old 07-02-2010, 18:20   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 4
Member: 1337205
Status: Offline
Thanks Meter: 0
can i sue X-Sim for softbank 812sh?
thanks
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
i have softbank 812sh can i unlock with YESSIM? dil_PAKISTANI YESSIM 2 11-14-2008 12:31
Sony Ericsson w760i is it supported with SEKING BaNgErS Seking Server 9 08-02-2008 16:23
iPhone is not supported by Yessim James_S YESSIM 13 07-23-2008 17:32
MT666 With spread cpu is it supported ? gsnbhagawan Infinity-Box 2 03-15-2008 16:46
Is it supported unlock A1000 with Boot Loader 01.02.11 and up? freestart Ser-REM 4 06-01-2006 22:18

 



All times are GMT +1. The time now is 16:41.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.18753 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO