GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > GM-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-19-2008, 11:13   #16 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 230
Member: 245748
Status: Offline
Thanks Meter: 91

new gsm toys ,

good luck !
  Reply With Quote
Old 09-19-2008, 11:51   #17 (permalink)
No Life Poster
 
.::AZEEM::.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: I N D I A
Posts: 3,790
Member: 336212
Status: Offline
Sonork: 100.1585000
Thanks Meter: 4,905
Donate money to this user
Welcome Sir we Hope more ..........
  Reply With Quote
Old 09-19-2008, 12:14   #18 (permalink)
No Life Poster
 
bronce's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Taguig CT
Age: 39
Posts: 2,493
Member: 488875
Status: Offline
Sonork: 100.1626294
Thanks Meter: 1,125
welcome here team,
another gsm great box.......
  Reply With Quote
Old 09-19-2008, 14:48   #19 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2008
Location: Kanada
Posts: 2,211
Member: 737720
Status: Offline
Thanks Meter: 1,421
test point?

hi,
for unlocking v9 n v8 need testpoint or without testpoint cuz in ur cabel package i dunt see any testpoint cabel? thaanxxx
  Reply With Quote
Old 09-20-2008, 00:12   #20 (permalink)
Freak Poster
 
celucables's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: CeluCables
Age: 44
Posts: 259
Member: 65115
Status: Offline
Sonork: 100.71218
Thanks Meter: 72
GM-box = No Test Point

@jawi

Using the GM-box U dont need to make any TestPoint.
All Unlocking funtions are directly and very fast
just using a simple cable.

BR

Gino
www.GM-BOX.org
icq : 165185251


Quote:
Originally Posted by jawi View Post
hi,
for unlocking v9 n v8 need testpoint or without testpoint cuz in ur cabel package i dunt see any testpoint cabel? thaanxxx

Last edited by celucables; 09-20-2008 at 00:13. Reason: updates
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to celucables For This Useful Post:
Old 09-20-2008, 00:23   #21 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2003
Location: Heavens
Posts: 6,267
Member: 30124
Status: Offline
Sonork: 100.1590000
Thanks Meter: 7,900
welcome

br
yashaka
  Reply With Quote
Old 09-20-2008, 01:11   #22 (permalink)
No Life Poster
 
zeel_zeel's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: NEAR YOU
Posts: 2,660
Member: 205427
Status: Offline
Sonork: 100.1580937
Thanks Meter: 1,162
Welcome to the board. Hope to see GM Box on my desk soon.
  Reply With Quote
Old 09-20-2008, 05:25   #23 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2006
Location: UNLOCKER SINCE 2003
Age: 39
Posts: 600
Member: 249497
Status: Offline
Thanks Meter: 180
does gm can do this

does gmbox includes kyocera k127 cable and also if it s capable to read spc and write akey in kyoceras virgin phones

thks
  Reply With Quote
Old 09-20-2008, 05:32   #24 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2008
Location: Kanada
Posts: 2,211
Member: 737720
Status: Offline
Thanks Meter: 1,421
thanxxx for answering

so the cabel comes with the box? and i am talking abt sim unlocking for v9 and v8 motorolal and there is any video for unlocking? and i already send the massage to ipmart.com cuz they send me the e-mail today for ur box .. they are selling $499 usd so let see wat happend but if no test point i will buy for sure and can u tell me plz which boot loader gm. box does unlocking? thanxx
Quote:
Originally Posted by celucables View Post
@jawi

Using the GM-box U dont need to make any TestPoint.
All Unlocking funtions are directly and very fast
just using a simple cable.

BR

Gino
www.GM-BOX.org
icq : 165185251
  Reply With Quote
Old 09-20-2008, 05:33   #25 (permalink)
Product Supporter
 
~AKSingh~'s Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: INDIA
Age: 52
Posts: 2,944
Member: 65063
Status: Offline
Thanks Meter: 2,406
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by CHAGUA View Post
does gmbox includes kyocera k127 cable and also if it s capable to read spc and write akey in kyoceras virgin phones

thks

http://www.gm-box.org/features.php

i dont think its supported

wbr
  Reply With Quote
Old 09-20-2008, 06:53   #26 (permalink)
No Life Poster
 
Chandreshswami's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: india ( Gujarat )
Posts: 669
Member: 370998
Status: Offline
Sonork: 100.1582579
Thanks Meter: 219
welcome
what is the price of GM box ??
  Reply With Quote
Old 09-20-2008, 10:33   #27 (permalink)
No Life Poster
 
sahil2000ind's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Age: 35
Posts: 5,525
Member: 269044
Status: Offline
Sonork: 100.1590584
Thanks Meter: 3,900
VERY GLAD TO KNOW THAT THERE COMES A BOX WHICH IS ONLY FOR CDMA PHONES

MY BEST REGARDS

wbr
sahil2000ind
  Reply With Quote
Old 09-20-2008, 21:25   #28 (permalink)
Freak Poster
 
rkinfo_imran's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: bangalore
Age: 40
Posts: 179
Member: 548824
Status: Offline
Thanks Meter: 13
WELCOME
this is what INDIAN TECHS are looking for
pls concerntrate on indian models ur GM-BOX will sell like hot cake

rkinfo_imran
( INDIA )
  Reply With Quote
Old 09-21-2008, 01:35   #29 (permalink)
Freak Poster
 
celucables's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: CeluCables
Age: 44
Posts: 259
Member: 65115
Status: Offline
Sonork: 100.71218
Thanks Meter: 72
Thank you, dear members,
we together with you.
will progress, trying to update
more.

For Sales, pls contact by email

emails:
[email protected]
[email protected]

icq : 165185251

Thanks

Gino
  Reply With Quote
Old 09-21-2008, 04:58   #30 (permalink)
No Life Poster
 
freakyass's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: insane in da mad brain
Age: 43
Posts: 546
Member: 154522
Status: Offline
Thanks Meter: 48
very high prices for cdma box, but i will buy it because it had function on p2k series. regards
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
+++ The GM-BOX - LAST UPDATE +++ HOT HOT celucables GM-Box 6 04-24-2011 16:57
Infinity box Vs Gm Box.? okwassup Infinity-Box 5 08-11-2009 22:51
The Mcnpro Box - Great launching Mcnbox McnPro Box 8 11-29-2008 00:45
The Mcnpro Box - Great launching Mcnbox Service Products News & Updates 0 11-27-2008 11:16
The EMMI BOX D version is really GREATE! Bert Motorola Old Legacy (EMMI) 2 11-20-1999 14:33

 



All times are GMT +1. The time now is 03:52.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.19261 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO