GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Cyclonebox

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-26-2009, 14:47   #1 (permalink)
Moderator
 
Join Date: Oct 2009
Location: Poland
Age: 39
Posts: 9,876
Member: 1139057
Status: Offline
Sonork: 100.109924
Thanks Meter: 4,388
After today firmware update I got dead box how can fix this ??


HI like in topic I try update firmware today to can use new partials like is write in topic about new update and now only bootloader mode working nothing more how now can fix this ??
I try update firmware few times but all times the same after press dct4/wd2/bb5 only 4 diod blinking and box is invisible for computer only bootloader mode working nothing more how correct this ??
 
Old 10-26-2009, 14:54   #2 (permalink)
Moderator
 
Join Date: Oct 2009
Location: Poland
Age: 39
Posts: 9,876
Member: 1139057
Status: Offline
Sonork: 100.109924
Thanks Meter: 4,388
Other box from last delivery update correcly what is a problem HW box that got old or what ??
 
Old 10-26-2009, 15:31   #3 (permalink)
No Life Poster
 
deepakgarg's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chandigarh,India
Age: 37
Posts: 5,787
Member: 220603
Status: Offline
Sonork: 100.1624258
Thanks Meter: 1,153
Quote:
Originally Posted by wgmmmx1 View Post
Other box from last delivery update correcly what is a problem HW box that got old or what ??
better send box serial to honey or siroya via pm.u ll get another chance to update box online
 
Old 10-26-2009, 15:50   #4 (permalink)
Moderator
 
Join Date: Oct 2009
Location: Poland
Age: 39
Posts: 9,876
Member: 1139057
Status: Offline
Sonork: 100.109924
Thanks Meter: 4,388
Quote:
Originally Posted by deepakgarg View Post
better send box serial to honey or siroya via pm.u ll get another chance to update box online

I got few change but this not help and beocuse this I asking about other solution.
 
Old 10-26-2009, 16:08   #5 (permalink)
ptt
No Life Poster
 
ptt's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: RETIRED !
Age: 44
Posts: 3,327
Member: 348680
Status: Offline
Thanks Meter: 1,273
@ wgmmmx1

You MUST contact Cyclonebox, Honey or Siroya to solve your problem.... Send PM with your Box S/N and explain your problem, and wait for Reply.

BR
 
Old 10-26-2009, 17:33   #6 (permalink)
No Life Poster
 
SiRoYa's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Age: 36
Posts: 8,376
Member: 16107
Status: Offline
Sonork: 100.58402
Thanks Meter: 26,410
yes send me ur box sn by pm
 
The Following User Says Thank You to SiRoYa For This Useful Post:
Old 10-26-2009, 17:46   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 560
Member: 1002064
Status: Offline
Sonork: 100.1594824
Thanks Meter: 128
Quote:
Originally Posted by SiRoYa View Post
yes send me ur box sn by pm
cant u solve kind of these problems.
many times customers dnt wait for us
result lose of money
 
Old 10-27-2009, 03:14   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2006
Location: Philippines
Posts: 511
Member: 252201
Status: Offline
Thanks Meter: 148
Quote:
Originally Posted by SiRoYa View Post
yes send me ur box sn by pm
Yes sir same as mine,, I already send pm the detail sn directly to you..

TIA.
 
Old 10-27-2009, 03:22   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2006
Location: Philippines
Posts: 511
Member: 252201
Status: Offline
Thanks Meter: 148
Quote:
Originally Posted by SiRoYa View Post
yes send me ur box sn by pm
Yes sir same as mine,, I already send pm the detail sn directly to you..

TIA.
 
Old 10-27-2009, 03:28   #10 (permalink)
No Life Poster
 
nicacel's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Land of Lakes and Volcanoes
Age: 48
Posts: 1,233
Member: 111014
Status: Offline
Thanks Meter: 132
Quote:
Originally Posted by Indus View Post
cant u solve kind of these problems.
many times customers dnt wait for us
result lose of money
Yes, SiRoYa, can help you to fix your box just pm him SN Box and he will get open chance so u can try update again. He helped to fix mine.

good luck
 
Old 10-27-2009, 11:14   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Mr.3.'s Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: CMB/Ceylon
Posts: 7,660
Member: 962029
Status: Offline
Sonork: OEM Lock : ON
Thanks Meter: 4,014
i got a same problem........
 
Old 10-27-2009, 11:31   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Crash2's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Indonesia, Purwakarta
Posts: 139
Member: 5525
Status: Offline
Thanks Meter: 36
Quote:
Originally Posted by SiRoYa View Post
yes send me ur box sn by pm
i try to sen PM, but got error message like this :

The following errors occurred with your submission:

1. SiRoYa has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.
 
Old 10-27-2009, 11:46   #13 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2006
Location: morocco
Age: 32
Posts: 401
Member: 389669
Status: Offline
Sonork: 100.1583354
Thanks Meter: 226
me too has the same problem after update my cyclone, only 4 led blinking after pressing dct4/dw2/bb5 module, and box go to disconnect from the computer.

i update box many time but no result.

Br
 
Old 10-27-2009, 14:44   #14 (permalink)
No Life Poster
 
Mr.3.'s Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: CMB/Ceylon
Posts: 7,660
Member: 962029
Status: Offline
Sonork: OEM Lock : ON
Thanks Meter: 4,014
where is product supporters? pls solve this problem
 
Old 10-27-2009, 15:01   #15 (permalink)
No Life Poster
 
SiRoYa's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Age: 36
Posts: 8,376
Member: 16107
Status: Offline
Sonork: 100.58402
Thanks Meter: 26,410
Quote:
Originally Posted by Crash2 View Post
i try to sen PM, but got error message like this :

The following errors occurred with your submission:

1. SiRoYa has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.

i empty my pm box .. u can send ur sn now
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
5220 i got problems how to fix this phone denisirias Cyclonebox 15 03-12-2010 03:34
just got my box, how can i download the 131 file okwassup GM-Box 1 08-07-2009 06:04
how i can fix this ???????????,, nizoudj Nokia Hardware & Hardware Repair 8 07-14-2008 16:18
How Can Fix This JaY'Treze NSPRO 2 07-06-2008 10:59
D600 imei : 00000000000 after debrand how to fix this problem please leroi SWIFT Platform 5 06-03-2006 19:32

 



All times are GMT +1. The time now is 22:04.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.21678 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO