GSMSERVER GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Pegasus

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-14-2013, 15:50   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 98
Member: 1900065
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Pegasus app won't open after reinstall, no card/pwr LEDs on box either


Just got a Pegasus box, was able to register and run it earlier (last night),
but now it won't open after uninstalling and reinstalling the Pegasus software.

A brief gray window opens, with a message in it that says, 'failed to connect to Pegasus box, error 8010002E'

Any ideas? Do I need to have it unregistered, and then re-register?
  Reply With Quote
Old 03-14-2013, 16:24   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 443
Member: 1565828
Status: Offline
Thanks Meter: 76
@ IceOnMars,

Please ensure that the box connected directly to PC USB port, avoiding USB HUBS, drivers are properly installed (in case if you are using Win XP) and run software once again.

If same error still appears, please contact me in Private.

Best Regards
GSMServer team



  Reply With Quote
Old 03-14-2013, 17:41   #3 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 98
Member: 1900065
Status: Offline
Thanks Meter: 3
@ Pegasusbox,

Hi and thank you for advice. I was able to resolve that issue by uninstalling the drivers, and then reinstalling them. PC now sees the dongle box, the card/power LEDs are lit, and able to open the Pegasus app.

I am currently getting 'failed connect' result, no readings from the devices, when
trying to *connect* to each of 3 Samsung phones (not all at once):

T201 (locked on Net10 carrier)
A837 (1st-gen Rugby, on AT&T; I'd like to get rid of the AT&T apps too)
S5510T (S5510 on Telstra carrier)

Let me know if I need to move this issue to a different topic/heading,

Thank you again
  Reply With Quote
Old 03-15-2013, 14:26   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 443
Member: 1565828
Status: Offline
Thanks Meter: 76
@ IceOnMars,

For about T201 phone model from tracfone, it can not be unlocked at the moment.

Regarding A837 this phone can be unlocked easily by Pegasus box. In case if you want to debrand it from AT&T, you'll need to flash the set with unbranded firmware.

For about S5510, Just follow manual from the instructions tab of Pegasus Software to connect the set and perform unlock operation. If any difficulties appears, post here log file with the step by step description of performed operations.

Best Regards
GSMServer team



  Reply With Quote
Old 03-15-2013, 20:40   #5 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 98
Member: 1900065
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Hi Pegasusbox, I was able to unlock the following 3 models
(had some help from from a forum member, thanks tarrybu!).

However, to debrand the A837, A847, and the S5510,

where can I obtain the original Samsung (non-carrier) firmware for these models?
I don't see any handler files for them on Boot-Loader.
  Reply With Quote
Old 05-05-2016, 16:19   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2016
Posts: 1
Member: 2569001
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Unhappy Pegasus box 1.3.9 não abre

Ao clicar para abrir dá erro

error 8010002e
connecting to pegasus box: Failed

qual o procedimento ?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 10:05.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.28237 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO