GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > CPF-box Products > CPF-Dongle


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-01-2009, 17:54   #1 (permalink)
No Life Poster
 
hacker1gsm's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: EGYPT
Age: 46
Posts: 966
Member: 5113
Status: Offline
Thanks Meter: 10
can cpf work with spiderman


hi

i use spiderman as interface but the cpf software cant detect any phone i use it

is there any solution

b/r
  Reply With Quote
Old 09-02-2009, 07:18   #2 (permalink)
No Life Poster
 
FasGsm's Avatar
 
Join Date: May 2006
Age: 38
Posts: 1,667
Member: 283725
Status: Offline
Sonork: 100.1584053
Thanks Meter: 1,927
yes u can use spiderman interface with cpf dongel exe just use com in cpf software which is maked by spiderman after pinout detection
  Reply With Quote
Old 09-02-2009, 23:30   #3 (permalink)
No Life Poster
 
hacker1gsm's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: EGYPT
Age: 46
Posts: 966
Member: 5113
Status: Offline
Thanks Meter: 10
id o but the cpf cant detect it and spider can and also infinty soft can detact via spider
  Reply With Quote
Old 09-03-2009, 09:09   #4 (permalink)
No Life Poster
 
FasGsm's Avatar
 
Join Date: May 2006
Age: 38
Posts: 1,667
Member: 283725
Status: Offline
Sonork: 100.1584053
Thanks Meter: 1,927
check here perhaps can help u

http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=673586
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1208 china phone code can i unlock with spiderman ahmadge SpiderMan 2 10-12-2010 10:07
wich models can i flash with spiderman???? svchost SpiderMan 2 10-08-2010 11:39
New model I68+ not work ! with spiderman DarKZeroS SpiderMan 5 11-07-2009 00:40
/Sagem DD dont work/ I can`t work with SagDD. ? surfer2go SAGEM JTAG UNLOCKER 12 08-20-2008 17:22
can P910i work with SE upgrade service? mashi Cruiser Suite 3 02-01-2005 07:56

 



All times are GMT +1. The time now is 23:06.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.15189 seconds with 10 queries

SEO by vBSEO