GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Special Solutions / Services / WebShop > HalaGSM WebShop

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-26-2011, 15:05   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 254
Member: 496120
Status: Offline
Thanks Meter: 57
XTC CLIP Successfully Unlocked Phones !!!


Post here all your Successfully Unlocked Phones By New XTC CLIP make sure to post log or screenshot

Plz don't keep spamming the board
  Reply With Quote
Old 05-02-2011, 00:44   #2 (permalink)
Product Manager
 
Halas's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: halagsm
Age: 46
Posts: 834
Member: 20059
Status: Offline
Sonork: 100.73934
Thanks Meter: 2,755
ok i will keep it ,

halas
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Halas For This Useful Post:
Old 05-02-2011, 01:13   #3 (permalink)
Banned
 
ricson's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: SWITZERLAND
Age: 54
Posts: 1,561
Member: 18329
Status: Offline
Thanks Meter: 144
when will xtc clip updates phone that cannot be unlock like incredible s

always different phone detected when unlocing starts
  Reply With Quote
Old 05-03-2011, 20:49   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: Oct 1999
Age: 54
Posts: 14,535
Member: 563
Status: Offline
Thanks Meter: 22,328
Quote:
Originally Posted by ricson View Post
when will xtc clip updates phone that cannot be unlock like incredible s

always different phone detected when unlocing starts
maybe you mix up XTC clip with another HTC unlocking product. First of all, XTC does not have autodetection at all. You choose model and unlock the htc phone supported.

about incredible s support.. well also wrong informed, have a look here:
xtc-clips around the world - xda-developers

until now all incrdible S are supported, exept incredible S from Bell, USA. and this since one month already

B.R.,
Raskal
  Reply With Quote
Old 05-04-2011, 02:18   #5 (permalink)
Banned
 
ricson's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: SWITZERLAND
Age: 54
Posts: 1,561
Member: 18329
Status: Offline
Thanks Meter: 144
no i have xtc clip just forget to copy logs file

i just forget error i guess its phone mode

and yes its from bell already read your post from you forum about incredible s

hope upadte soon
  Reply With Quote
Old 05-04-2011, 13:08   #6 (permalink)
Banned
 
Join Date: Oct 1999
Age: 54
Posts: 14,535
Member: 563
Status: Offline
Thanks Meter: 22,328
Quote:
Originally Posted by ricson View Post
no i have xtc clip just forget to copy logs file

i just forget error i guess its phone mode

and yes its from bell already read your post from you forum about incredible s

hope upadte soon
well, i can't promise you a update which i don't know when i can release it, since all incredible S are working except the ones from BELL.

at the moment i am very busy, so i don't think it will be very soon


B.R.,
Raskal
  Reply With Quote
Old 05-04-2011, 13:19   #7 (permalink)
No Life Poster
 
gsm-world's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 1,096
Member: 582790
Status: Offline
Thanks Meter: 378
Hd7 unlock

http://www.youtube.com/watch?v=O1xDIa1GRQ4




XTC unlocking screen shot
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to gsm-world For This Useful Post:
Old 05-04-2011, 13:41   #8 (permalink)
No Life Poster
 
ARS.Rehman's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: (_PAKISTAN_)
Posts: 1,066
Member: 491455
Status: Offline
Sonork: On My LAB
Thanks Meter: 296
Quote:
Originally Posted by gsm-world View Post
Thanks Brother good Manual
  Reply With Quote
Old 05-13-2011, 13:18   #9 (permalink)
Banned
 
ricson's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: SWITZERLAND
Age: 54
Posts: 1,561
Member: 18329
Status: Offline
Thanks Meter: 144
raskal any solution for this

trying to unlock htc desire hd always this error appearing

SD Checking ...
Loading...[PB99DIAG.zip]
No image!
Loading...[PB99DIAG.nbh]
No image or wrong image!
Loading...[PB99IMG.zip]
No image!
Loading...[PB99IMG.nbh]
No image or wrong image!


any solution
  Reply With Quote
Old 05-15-2011, 18:05   #10 (permalink)
Banned
 
Join Date: Oct 1999
Age: 54
Posts: 14,535
Member: 563
Status: Offline
Thanks Meter: 22,328
Quote:
Originally Posted by ricson View Post
raskal any solution for this

trying to unlock htc desire hd always this error appearing

SD Checking ...
Loading...[PB99DIAG.zip]
No image!
Loading...[PB99DIAG.nbh]
No image or wrong image!
Loading...[PB99IMG.zip]
No image!
Loading...[PB99IMG.nbh]
No image or wrong image!


any solution
all DHD are supported no matter what hboot and no matter what android version.


problem can be:

1.) PB99 is wrong, desire HD is caled ACE and the diag must be PB98 !!!

2.) your phone is modded (have some cooked rom or radio from anoter device), this mean you must restore phone first in original state, by flashing it with original flash file. No problem if file is branded or not, important is, rom is original and phone is not rooted

3.)if you are sure that phone have original rom, than this is a micro sd card problem, just try another sd card until PB98.diag is being loaded correctly.

B.R.,
Raskal
  Reply With Quote
Old 06-23-2011, 05:19   #11 (permalink)
Freak Poster
 
faruk_gsm's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 186
Member: 877161
Status: Offline
Thanks Meter: 48
i did open meni htc phone know problem it oll
tnx to XTC CLIP
  Reply With Quote
Old 07-14-2011, 22:47   #12 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2003
Location: Romania, Fagaras
Age: 45
Posts: 955
Member: 34379
Status: Offline
Thanks Meter: 101
What about wrong selection, Flash instead of Diag and now can`t go to that menu . Now i have same error like ricson.
Phone is desire HD
  Reply With Quote
Old 07-18-2011, 08:28   #13 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2003
Location: Romania, Fagaras
Age: 45
Posts: 955
Member: 34379
Status: Offline
Thanks Meter: 101
Solved with temporary root. Instructions on Xda forum
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unlocking 5190 Ryu Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 23 01-07-2018 17:14
news headlines to gsm phone mos Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 05-22-2016 11:42
my 8810 is phone locked ,can somebody please help duyphuc Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 18 12-23-2014 09:03

 



All times are GMT +1. The time now is 03:49.



Powered by Searchlight © 2023 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2023 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2022 -
Page generated in 0.17273 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO