GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Cruiser Team Products > Cruiser Suite

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-20-2005, 12:24   #1 (permalink)
No Life Poster
 
NeTRaW's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: South Spain
Posts: 521
Member: 42553
Status: Offline
Thanks Meter: 23
About Sharp 802SH Unlocking with Cruiser


Well, I tried to unlock this phone connecting with Cruiser, and pressing "Unlock RSA" button, and it doesn't nothing, so I push "Direct Unlock" and phone is detached. Phone displays SIM-MEP when I try a SIMCARD, so isn't unlocked.... So I flash the initialize boot flp and flash EURO 1.40 to the phone, and make direct unlock. After turning on the phone, it shows:

Initialize Boot
<current version: 1.40M (J350) >
SRAM Initialize Completed!!
Flash Format Started!!
Filesystem Format

After some minutes, phone formatting is finished and it says to push a key. I do so, and phone is now working. So I put a simcard, and the phone freezes. I tried other simcards, always the same problem, the phone freezes.

So I flashed the phone again, I've repeated the process. But now, the phone is rebooting itself in the Initialize Boot screen.

Can anybody help me?

Best Regards,
 
Old 07-20-2005, 12:39   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Lead's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Age: 53
Posts: 3,292
Member: 1841
Status: Offline
Thanks Meter: 469
I still think your cable is faulty.
http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=220698
 
Old 07-20-2005, 12:47   #3 (permalink)
No Life Poster
 
NeTRaW's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: South Spain
Posts: 521
Member: 42553
Status: Offline
Thanks Meter: 23
No... Now connects with "Analyze configuration" turned on. I think my cable is OK. Anyway, I tested with other cable, and phone is still K.O.

Best Regards,
 
Old 07-20-2005, 16:27   #4 (permalink)
No Life Poster
 
NeTRaW's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: South Spain
Posts: 521
Member: 42553
Status: Offline
Thanks Meter: 23
No way for make it work again?

Best Regards,
 
Old 07-20-2005, 19:32   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2004
Location: Canada
Age: 40
Posts: 292
Member: 81554
Status: Offline
Thanks Meter: 1
did you press unlock after you flashed your phone?
 
Old 07-20-2005, 19:33   #6 (permalink)
No Life Poster
 
NeTRaW's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: South Spain
Posts: 521
Member: 42553
Status: Offline
Thanks Meter: 23
Yes, of course Still dead (well, it reboots itself).

Best Regards,
 
Old 07-21-2005, 00:52   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Nokall's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: *Portugal* Lisbon*
Age: 45
Posts: 893
Member: 13223
Status: Offline
Thanks Meter: 59
1.Flash phone at 115200 when finish make direct unlock.
2.write initialize boot when finish make direct unlock.
3.Detach cable and batery , put batery press power on 6 sec. whait phone format when finish whait 3 minutes press smal midle circle remove and put batery and power on phone
 
Old 07-21-2005, 11:54   #8 (permalink)
No Life Poster
 
NeTRaW's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: South Spain
Posts: 521
Member: 42553
Status: Offline
Thanks Meter: 23
@Nokall

I did the first and second step. Now I'm doing third step:

I'm waiting phone format, it is in the "Initialize Boot" screen, and it reboots itself each 18 seconds aprox. I'm waiting but it does always the same.

Best Regards,
 
Old 07-21-2005, 12:09   #9 (permalink)
No Life Poster
 
NeTRaW's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: South Spain
Posts: 521
Member: 42553
Status: Offline
Thanks Meter: 23
Anyway, do you know how to pass "Initialize Boot" screen? If phone turns on correctly, I will be happy, even though it won't be unlocked..

@Lead

Please help me, I'm sure my cables are OK. I bought a new one today, and I've the same problem..

Best Regards,
 
Old 07-21-2005, 16:31   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Nokall's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: *Portugal* Lisbon*
Age: 45
Posts: 893
Member: 13223
Status: Offline
Thanks Meter: 59
I mate i have same problem , but i forgot you must flash first whit setool repair flash 1.50 but phone only blink after this use same steps whit cruiser for me work
 
Old 07-21-2005, 16:33   #11 (permalink)
No Life Poster
 
NeTRaW's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: South Spain
Posts: 521
Member: 42553
Status: Offline
Thanks Meter: 23
Can you send me that flash? I haven't setool. Can I flash that repair flash with Cruiser?

Regards,
 
Old 07-21-2005, 18:25   #12 (permalink)
gam
Junior Member
 
Join Date: Apr 2005
Age: 55
Posts: 17
Member: 136472
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Why did you use initialize boot? What is it for anyway?

I've been downgrading SIM-MEP v802sh and v902sh and I don't use the initialize boot file. Never had problems.
 
Old 07-21-2005, 19:04   #13 (permalink)
No Life Poster
 
Nokall's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: *Portugal* Lisbon*
Age: 45
Posts: 893
Member: 13223
Status: Offline
Thanks Meter: 59
But to remove security code whit cruiser you need to flash initialize boot.
i donīt have setool 3 only a friend have but flahs donīt work in cruiser.
 
Old 07-21-2005, 19:29   #14 (permalink)
No Life Poster
 
NeTRaW's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: South Spain
Posts: 521
Member: 42553
Status: Offline
Thanks Meter: 23
So.. No solution? Lead please, can you read a good "Boot init area" for flashing it and make this phone to work again? I think that it is the only problem it has..

Regards,

Last edited by NeTRaW; 07-22-2005 at 11:49.
 
Old 07-22-2005, 17:34   #15 (permalink)
No Life Poster
 
NeTRaW's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: South Spain
Posts: 521
Member: 42553
Status: Offline
Thanks Meter: 23
Wow the phone is getting sick.. Now, flashing always fails at 95% !!! Maybe the next time that I flash the phone, it will explode... what do you think?

_____________________

Programming flash...
Error flashing block at address: 0x29C10000

Best Regards,
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SHARP 802SH Unlocking zubairok Sharp 2 09-25-2006 14:37
!!sharp 550sh unlockable with cruiser???!! rajabrotherscom Cruiser Suite 1 08-04-2006 10:56
Sharp 802sh Unlock celluniversal Sharp 8 08-03-2006 06:45
sharp 802SH unlocking pro "sim map " BCcommunication Sharp 2 10-19-2005 08:46
sharp 802sh unlocking problem ryumahon Cruiser Suite 0 07-06-2005 11:19

 



All times are GMT +1. The time now is 00:33.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.20030 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO