GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Cruiser Team Products > Cruiser Suite

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-14-2004, 19:01   #1 (permalink)
MiH
Freak Poster
 
MiH's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: slovakia
Posts: 259
Member: 18876
Status: Offline
Thanks Meter: 26
Box not conected - after install v302


I have problem with my Fighter Dongle. After install software v302 on my PC, my box isn't detected any more, "sn-???????????". I have W98 as OS and I installed "Smard card middleware" too, of course. On other PC with v301, dongle work fine. I try reinstall old drivers for smard card but no result.

Thankx for any advice...
  Reply With Quote
Old 07-14-2004, 20:41   #2 (permalink)
No Life Poster
 
MicrostarGSM®'s Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Age: 44
Posts: 4,775
Member: 18855
Status: Offline
Thanks Meter: 1,938
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by MiH
I have problem with my Fighter Dongle. After install software v302 on my PC, my box isn't detected any more, "sn-???????????". I have W98 as OS and I installed "Smard card middleware" too, of course. On other PC with v301, dongle work fine. I try reinstall old drivers for smard card but no result.

Thankx for any advice...

yes me too having this problem but in winXP works Perfect
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
infinity box not working after instalation observer123 Infinity-Box 2 07-25-2009 16:07
big problem not conect after put hwk neoBIT666 HWK 5 08-01-2008 14:57
Box not detected after installing v 1.8.0 tolski NSPRO 0 01-20-2007 15:13

 



All times are GMT +1. The time now is 22:55.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.20232 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO