GSMSERVER GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones Hardware Repair Area > Hardware Repair by brands

Hardware Repair by brands All about hardware problems sorted by brands inside subsections.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-16-2002, 14:00   #1 (permalink)
Freak Poster
 
questman's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Russia
Age: 48
Posts: 262
Member: 7442
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Post C30 Can't find network


I have 5 Siemens C30 with same problem - can't find network. It's software or hardware problem ?<br />Thanx !
  Reply With Quote
Old 01-16-2002, 18:07   #2 (permalink)
No Life Poster
 
zdob's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: St Petersburg, Russia.
Age: 40
Posts: 1,540
Member: 2911
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Post

Try to make log and send to me!<br />We will see!
  Reply With Quote
Old 01-16-2002, 20:19   #3 (permalink)
Freak Poster
 
m.com's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Kiev, Ukraine
Age: 42
Posts: 457
Member: 6852
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Post

in Siemens C30 - no network - HARDWARE PROBLEM.

Power amplifiler - no working.

Open phone and see on plate - F9002 03UN<br />If chip have is "dot" - problem.

Change PowerAmplifiler.

Sokoluk Maxim<br />m.com
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BE1 can't find network Tigra Alcatel & TCL Old Models 1 12-30-2001 07:41
c35 v18 can't find network , pls help volcan x1x to x45/x50 3 06-11-2001 20:53
C25 v43 can't find network Kalic x1x to x45/x50 0 06-04-2001 06:25
S868 can't find network supastar Old Ericsson Phones & Sony Phones 5 05-29-2001 00:16

 



All times are GMT +1. The time now is 20:43.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.22862 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO