GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Android based Phones / Tablets

Android based Phones / Tablets For all of your questions relating to the android mobile phones.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-24-2012, 16:02   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 573
Member: 60993
Status: Offline
Thanks Meter: 22
how to hard reset dell streak 7


how to hard reset dell streak 7

pls help me
  Reply With Quote
Old 05-24-2012, 16:10   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Haicha's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Free Palestine
Posts: 31,801
Member: 330579
Status: Offline
Thanks Meter: 67,507
Quote:
Originally Posted by pawank View Post
how to hard reset dell streak 7

pls help me
Brother! Try This:
Hardware Hard Reset

If the device isn’t functioning at all, try these steps to hard reset the Dell Streak 7.
1. Open the slot cover that houses your SIM and memory cards.
2. Next to the SIM card slot, look for a small pin sized hole.
3. Stick a paper clip into this hole, and then press until you feel the reset button click slightly.
Or See Another Sug. Here:
http://www.hard-reset.com/dell-streak-7-hard-reset.html
Regards
Haicha
  Reply With Quote
Old 05-24-2012, 16:18   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 573
Member: 60993
Status: Offline
Thanks Meter: 22
br...it will hang on dell log

pls help me
  Reply With Quote
Old 05-24-2012, 19:28   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 573
Member: 60993
Status: Offline
Thanks Meter: 22
pls anyone help me how to solve this problem
  Reply With Quote
Old 01-11-2015, 10:57   #5 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Sep 2004
Location: Ukraine, Lugansk
Age: 43
Posts: 51
Member: 81462
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Im solve this problem.


Press and hold the power button and then touch the Power off option on the screen to turn off the device.
Press and hold the volume up button .
Without releasing the volume up button, press and hold the power button
, until the device turns on the configuration screen.
Press the volume up button or the volume down button to move the highlight bar on the screen to the Factory Reset option.
Press the power button to start the reset process.
Wait for the device to reboot.

Last edited by Andressota; 01-11-2015 at 11:06.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
news headlines to gsm phone mos Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 05-22-2016 11:42
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 06-27-2015 11:57
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 19:20
How to upload a new firmware... Brand Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 06-08-2012 18:29
Copy from one 6110 to another Leif Nielsen Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 06-10-1999 22:36

 



All times are GMT +1. The time now is 04:23.



Powered by Searchlight © 2022 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.11689 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO