GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > IMEI or online Server Products > All UnlockByLogs Server > All Unlockbylogs Logger

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-26-2012, 19:03   #1 (permalink)
No Life Poster
 
LEENO's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Age: 37
Posts: 2,100
Member: 38084
Status: Offline
Thanks Meter: 109
Donate money to this user
ONEsim can't activate 3gs 5.1


hello,
i have iphone 3gs 5.1 orange france,
i programmed onesim with orange france but itunes ask for insert valid sim
  Reply With Quote
Old 04-26-2012, 20:27   #2 (permalink)
Product Manager
 
viru's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: 亚洲 / Asia
Age: 33
Posts: 10,744
Member: 222198
Status: Offline
Sonork: 100.102981
Thanks Meter: 3,811
It should work without any problems for Orange france as no issues reported yet for this carrier as yet. Are you sure phone is locked to Orange france?


B.R.,
Viru
  Reply With Quote
Old 04-26-2012, 20:31   #3 (permalink)
No Life Poster
 
LEENO's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Age: 37
Posts: 2,100
Member: 38084
Status: Offline
Thanks Meter: 109
Donate money to this user
Yes, i checked with htibox

Is onesim tested for activation with firmware 5.1?
  Reply With Quote
Old 04-26-2012, 20:38   #4 (permalink)
Product Manager
 
viru's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: 亚洲 / Asia
Age: 33
Posts: 10,744
Member: 222198
Status: Offline
Sonork: 100.102981
Thanks Meter: 3,811
Should work without issues on any version.


B.R.,
Viru
  Reply With Quote
Old 04-26-2012, 20:42   #5 (permalink)
No Life Poster
 
LEENO's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Age: 37
Posts: 2,100
Member: 38084
Status: Offline
Thanks Meter: 109
Donate money to this user
So why itunes ask for valid simcard?
  Reply With Quote
Old 04-26-2012, 21:30   #6 (permalink)
No Life Poster
 
nnaeem11's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: MIND MAKING COMPANY
Age: 41
Posts: 1,687
Member: 144640
Status: Offline
Sonork: nnaeem11
Thanks Meter: 238
check this it never always right i got one to prove it that HTI/CYCLONE they are using some chache server to make it happen not original IPIC Client

wrong operator cyclone box
IMEI: 012338000452003
model: iPhone 4 16GB Black
version: 5.0.1
serial: 850239BCA4S
mac: 90:27:E4:3C:58:21
warranty coverage: Out of Warranty
warranty period: 2010-06-26 /
purchase country: France
activated: yes
carrier: Bouygues France
SIM locked: yes
wrong by cyclone
-
iPhone 4 16GB Black (5.0.1)
IMEI: 012338000452003
Serial: 850239BCA4S
Out of Warranty: 2010-06-26
Sold to country: France
Carrier: Orange France
SIM-Lock Status: Locked
Done
correct ipic
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to nnaeem11 For This Useful Post:
Old 04-26-2012, 21:39   #7 (permalink)
No Life Poster
 
LEENO's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Age: 37
Posts: 2,100
Member: 38084
Status: Offline
Thanks Meter: 109
Donate money to this user
Thankyou,
If i give you my imei, can you check right operator?
  Reply With Quote
Old 04-26-2012, 23:01   #8 (permalink)
No Life Poster
 
nnaeem11's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: MIND MAKING COMPANY
Age: 41
Posts: 1,687
Member: 144640
Status: Offline
Sonork: nnaeem11
Thanks Meter: 238
if u want it buy Ipic client to check ur set

else use imei dot info
  Reply With Quote
Old 04-27-2012, 05:22   #9 (permalink)
No Life Poster
 
LEENO's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Age: 37
Posts: 2,100
Member: 38084
Status: Offline
Thanks Meter: 109
Donate money to this user
What mean imei dot info?
  Reply With Quote
Old 04-27-2012, 08:40   #10 (permalink)
No Life Poster
 
nnaeem11's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: MIND MAKING COMPANY
Age: 41
Posts: 1,687
Member: 144640
Status: Offline
Sonork: nnaeem11
Thanks Meter: 238
use google search in type u will find the way
  Reply With Quote
Old 07-06-2012, 00:16   #11 (permalink)
No Life Poster
 
mail0's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: URL - UnlockRepairLandia
Age: 38
Posts: 858
Member: 236218
Status: Offline
Thanks Meter: 34
I have the same problem, I cannot activate 5.1.0, 5,1,1 3GS UK oarange and UN O2.
  Reply With Quote
Old 07-06-2012, 09:39   #12 (permalink)
Product Manager
 
viru's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: 亚洲 / Asia
Age: 33
Posts: 10,744
Member: 222198
Status: Offline
Sonork: 100.102981
Thanks Meter: 3,811
Quote:
Originally Posted by mail0 View Post
I have the same problem, I cannot activate 5.1.0, 5,1,1 3GS UK oarange and UN O2.
Send the imeis first to my PM or skype to check carrier.


B.R.,
Viru
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need software upgrade for Nokia 5110 ptkrf Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 30 02-24-2016 10:21
DES key Driver black Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 02-08-2014 04:50
8810 mbus-cable zfrank Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 05-19-1999 13:12

 



All times are GMT +1. The time now is 01:48.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.14928 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO