GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPhone, iPad, iPod Hardware Repair

iPhone, iPad, iPod Hardware Repair Hardware Repair discussions for iPhone, iPod , iPad & Apple Products, help, guides.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-26-2018, 14:55   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: iran
Age: 39
Posts: 22
Member: 922858
Status: Offline
Sonork: bakhshi_emad
Thanks Meter: 1
iphone 7 touch id is not work but home buttun is work


hyi guys.

i have iphone 7 . that was on logo . i try to repair audio ic and after this my iphone is working now . Now touch id is not work but home buttun is work


can you help me??????
  Reply With Quote
Old 01-28-2018, 11:07   #2 (permalink)
Moderator
 
tkowsar's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Bangladesh & Bahrain
Posts: 3,162
Member: 233205
Status: Offline
Thanks Meter: 4,978
Restore software when home button is connected. Maybe it will help.
  Reply With Quote
Old 01-28-2018, 11:32   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 103
Member: 1424085
Status: Offline
Thanks Meter: 25
change u10 on the home button flex with a new one and restore if needed.....
  Reply With Quote
Old 01-29-2018, 10:14   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: iran
Age: 39
Posts: 22
Member: 922858
Status: Offline
Sonork: bakhshi_emad
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by tkowsar View Post
Restore software when home button is connected. Maybe it will help.
I do this... but the problem is not solve
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 18:40.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.10263 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO