GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > AVATOR BOX

AVATOR BOX (China Phones Service Tool)

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-20-2018, 13:59   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 12
Member: 1151408
Status: Offline
Thanks Meter: 2
AVATOR PRO NOT ACTIVTED dont run soft


hi i buy avator pro activation for infinity

i updated my box but soft avator pro dont running
"avator dongle not activated send sn to support"

where is email to send this???

infinity SN C0A62D0E
  Reply With Quote
Old 10-20-2018, 16:06   #2 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 76
Member: 2861894
Status: Offline
Thanks Meter: 53
Did you had Avator Dongle activated on your Infinity box before?
Avator pro only can be activated on Infinity if user already had Avator Dongle activated.
  Reply With Quote
Old 10-22-2018, 13:43   #3 (permalink)
No Life Poster
 
ahmadge's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Unknown
Posts: 1,015
Member: 603971
Status: Offline
Thanks Meter: 726
same problem with me i resolve with Avator updator go to registerd tab fill click registerd Done.
{Ahmadge}
  Reply With Quote
Old 12-04-2018, 00:26   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 248
Member: 1607677
Status: Offline
Thanks Meter: 272
Quote:
Originally Posted by abnerjosue View Post
hi i buy avator pro activation for infinity

i updated my box but soft avator pro dont running
"avator dongle not activated send sn to support"

where is email to send this???

infinity SN C0A62D0E
have you solved activation problem already ?
  Reply With Quote
Old 12-04-2018, 00:27   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 248
Member: 1607677
Status: Offline
Thanks Meter: 272
Quote:
Originally Posted by ahmadge View Post
same problem with me i resolve with Avator updator go to registerd tab fill click registerd Done.
{Ahmadge}
Avator updator do not work if you have avator pro activation for Infinity.
  Reply With Quote
Old 02-28-2020, 22:35   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2014
Location: CUBA
Age: 31
Posts: 546
Member: 2108610
Status: Offline
Thanks Meter: 377
Same problem here, need solution
  Reply With Quote
Old 04-30-2020, 21:42   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 459
Member: 621936
Status: Offline
Thanks Meter: 38
Quote:
Originally Posted by yosbel182us View Post
Same problem here, need solution
do you have avator dongle or activation ?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 05:00.



Powered by Searchlight © 2023 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2023 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2022 -
Page generated in 0.13287 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO