GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Easy-Jtag / Easy-Jtag Plus

Easy-Jtag / Easy-Jtag Plus The official support section. You can ask here your question and get answer regarding using Easy-Jtag / Easy-Jtag Plus.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-23-2019, 04:39   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 25
Member: 2309418
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Always Error to Run Easy Jtag Classic


hi all,

i Have Purchase Easy Jtag PLUS Box Set.

I always have problem to run Easy Jtag Tool Classic Software with error

The application was unable to start correctly (0x0000005) Click OK to close the application.


For EasyJTAG Plus Software I have no problem..

everytime I want to use this software i have to reinstall the software and i can only used it once n then once i close the software, i get this error.. please help me.. tqvm


Last edited by layder; 05-23-2019 at 20:28. Reason: picture url correcting
  Reply With Quote
Old 05-23-2019, 20:30   #2 (permalink)
Product Supporter
 
layder's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Belarus
Age: 43
Posts: 2,232
Member: 13148
Status: Offline
Thanks Meter: 1,826
What version you use?
Try to run software with admin rights
  Reply With Quote
Old 10-03-2019, 23:10   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2009
Location: uk
Posts: 962
Member: 973412
Status: Offline
Thanks Meter: 114
Hello Sir i have also same problem how to fix im using EasyJtag_Release_v3.6.1.15.exe i have window10 64bit
  Reply With Quote
Old 10-05-2019, 12:01   #4 (permalink)
Product Supporter
 
NoName®'s Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: China
Posts: 3,308
Member: 129885
Status: Offline
Sonork: 100:1603514
Thanks Meter: 6,162
Hello , try to disable your current AV software or add EasyJTAG path to exclude list. It seems AV software is blocking some DLLs of software.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 16:34.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.24817 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO