GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Easy-Jtag / Easy-Jtag Plus

Easy-Jtag / Easy-Jtag Plus The official support section. You can ask here your question and get answer regarding using Easy-Jtag / Easy-Jtag Plus.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-07-2021, 20:20   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 664
Member: 1212133
Status: Offline
Thanks Meter: 51
Redmi 7A - eMMC replacement


Is it possible to replace faulty eMMC, in Redmi 7A, with a new eMMC , without replacing CPU as well? Anyone knows?
  Reply With Quote
Old 04-08-2021, 09:07   #2 (permalink)
No Life Poster
 
..:: Devil_king ::..'s Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Hell..... Bcoz i am devil_king
Age: 35
Posts: 1,905
Member: 696623
Status: Offline
Sonork: 100.1601050
Thanks Meter: 519
yes if you get new emmc with RPMB clean
  Reply With Quote
Old 04-08-2021, 14:12   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 664
Member: 1212133
Status: Offline
Thanks Meter: 51
Can you please let me know the eMMC model you used?
Thanks
  Reply With Quote
Old 04-09-2021, 07:40   #4 (permalink)
No Life Poster
 
..:: Devil_king ::..'s Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Hell..... Bcoz i am devil_king
Age: 35
Posts: 1,905
Member: 696623
Status: Offline
Sonork: 100.1601050
Thanks Meter: 519
Quote:
Originally Posted by Jane1 View Post
Can you please let me know the eMMC model you used?
Thanks
use any samsung emmc with same bga with same (more) storage capacity with (rpmb clear)
  Reply With Quote
Old 04-10-2021, 08:54   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 664
Member: 1212133
Status: Offline
Thanks Meter: 51
Thank you for your reply. Can you please share your Engineering firmware for that model Redmi 7A that you used? I have one firmware but the flasher says firehose is not correct. Thanks a lot for help
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 06:08.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.09262 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO