GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Octopus/Octoplus > Octopus Samsung/Octoplus Samsung

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-04-2014, 21:51   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 14
Member: 2218057
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Dead phone after octoplus process?


I've tried to unlock one note 3 SG-900F then, the phone goes stuck on "COULD NOT DO NORMAL BOOT"
ODIN MODE.

it was after Perform Wipe Security procedure ("Repair Security/Wipe Security"
button).
  Reply With Quote
Old 11-04-2014, 22:16   #2 (permalink)
Product Supporter
 
allumts's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Age: 54
Posts: 15,762
Member: 1564612
Status: Offline
Thanks Meter: 11,672
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by heyimedd View Post
I've tried to unlock one note 3 SG-900F then, the phone goes stuck on "COULD NOT DO NORMAL BOOT"
ODIN MODE.

it was after Perform Wipe Security procedure ("Repair Security/Wipe Security"
button).
Note 3 isn't "SG-900F", (not existe this model), please explain clear what is you exact model and what have done, post here Full Log.

P.d. NOTE3= SM-N900X
S5= SM-G900X

Br
allumts
  Reply With Quote
Old 11-04-2014, 22:38   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 14
Member: 2218057
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by allumts View Post
Note 3 isn't "SG-900F", (not existe this model), please explain clear what is you exact model and what have done, post here Full Log.

P.d. NOTE3= SM-N900X
S5= SM-G900X

Br
allumts

Sorry it was: SM-G900F

I'm a new user in the forum and for some unexplained reason i can't post my full log, the system say i'm posting links or urls (even when there is not any url)
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 13:38.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.20333 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO