GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Various > Philips

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-19-2003, 12:38   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: GLOW=darkblue]INDIA THE GREAT[/GLOW]
Age: 48
Posts: 28
Member: 27590
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hello Can any one help me my philips Fizo is asking for SP unlock code could u pls


Hello any body there pls help me in regarding my philips fizo is displaying SP lock pls help me any one
  Reply With Quote
Old 07-19-2003, 14:18   #2 (permalink)
No Life Poster
 
mtony969's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: england
Age: 65
Posts: 3,035
Member: 24552
Status: Offline
Thanks Meter: 13
you need a code , if you only have one buy cable and log.
or contact syed he will unlock for you for a small fee if you are in india
  Reply With Quote
Old 07-20-2003, 10:37   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: italy
Posts: 34
Member: 34796
Status: Offline
Thanks Meter: 0
:-(
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can any one help me <Error sync the phone...> for 3110c susmoy Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 7 08-29-2010 05:52
can any one help me with my radio code? allyd CAR Electronics 1 11-17-2009 01:28
can any one help me for my bb 9530 adriano II BlackBerry (RIM) 2 11-06-2009 12:45
hello any one help me my phone is 1.1.2 k babu iPhone 2 / iPhone 3G / iPhone 3GS 0 09-12-2008 05:18

 



All times are GMT +1. The time now is 13:40.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.12402 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO