GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Other Gsm/Mobile Related Forums > Sim Cloning and Scaning

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-29-2004, 05:58   #91 (permalink)
No Life Poster
 
Surej's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Wolverhampton UK
Age: 54
Posts: 790
Member: 12296
Status: Offline
Thanks Meter: 9

I programmed Greencard 2 with out any problems....only thing is it takes some time to switch between lines like it take around 2 min to change lines from one provider to other in an X100..but if you reset from menu and enter pin then it's fast...


WBR

Surej
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Surej For This Useful Post:
Old 01-26-2005, 19:48   #92 (permalink)
NBG
Freak Poster
 
NBG's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Beograd,Serbia
Age: 54
Posts: 451
Member: 3101
Status: Offline
Thanks Meter: 6
ON Nec 616 and Nec 313 phone kills green 2 card with 6.01 simemu.It asks for pin,after that goes to search network and phones kills pic content,Only way is to reprogram card again in programmator.Can you do something abouth this?
Thanks
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to NBG For This Useful Post:
Old 01-27-2005, 00:51   #93 (permalink)
No Life Poster
 
JAVA Good's Avatar
 
Join Date: May 2004
Age: 54
Posts: 2,440
Member: 66136
Status: Offline
Thanks Meter: 200
some one can tell me what is best software for read KI pls ?
and the time for read it it's between X hours and X hours pls ?

and sorry for my BAD english .

regards,
JAVA Good.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to JAVA Good For This Useful Post:
Old 01-27-2005, 19:24   #94 (permalink)
No Life Poster
 
simemu's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Spain
Age: 62
Posts: 855
Member: 10582
Status: Offline
Thanks Meter: 99
@NBG
I'll try to investigate the problem when I have one of these models.

@JAVA
Use Woron Scan

Regards
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to simemu For This Useful Post:
Old 01-27-2005, 20:50   #95 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jan 2002
Age: 53
Posts: 55
Member: 8967
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Quote:
Originally Posted by simemu
It is possible to download exclusively from the following pages:

http://simemu.cjb.net
http://simemu.gsmhosting.net

News

Solved problem with the description of the positions
Having actives the 10 positions and introducing more than 12 characters in each one, the option "Sel.Phone #" hanged the SIM-EMU due to a memory overflow.

------------------------------------------------------------------------------------------

IMPORTANT

For this revision, it is only necessary to reprogram the flash and to introduce the IMSI/Ki data again using phone menu, SMS's or from PC using the Grabar_SMS.xvb script with a previous data saved.

Regards
Thanks for your SIMEMU.

it's very nice
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Shebani For This Useful Post:
Old 03-16-2005, 15:30   #96 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2005
Location: On The Earth
Posts: 189
Member: 107545
Status: Offline
Thanks Meter: 44
Dear SimEmu
I have your last SIM_EMU_6.01_CFG_v2.1.msi, but with some problems. Because in Nokia and Samsung X100 when i am selecting phone number from Sel.phone# then it is switching very well but in other sets is not switching to other number then i am going on other number after switch off/on, enter pin for other number and then number does work.
You are requested to please give me your nice opinion on this problem that how i can solve this problem i.e. how i can switched an other number through Sel.phone# instead of switch off/on.
An early attention is requested.

SATZONE
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to satzone For This Useful Post:
Old 04-05-2005, 18:21   #97 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2
Member: 122120
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by Angelex
@SimEmu
I use Sony J70 - emul works fine. But some slowly changing number when I use "Sel.Phone". When I use "Reset" - its normal ~10sec. After it ~15sec I cant use phone book. I think its normal too coz I use silvercard.

I can`t try Ericsson, coz nobody of my friends have it

Question - in SimEmu v6.01, I can put only one ICCID, or 10 for each number? If posible 10 - please send me adreses in EE.hex

Regards, Alex
There is a modified version of Sim-Emu 6.01 with the full support of 10 ICCID.
Also added:
∑ Switchable A3A8 counter
∑ Extensible Information/Actual Nr menu (TMSI, LAC and Cell ID indication was added)
∑ Configurable menu (removing of unnecessary items)
∑ ACC (Access Control Class) configuration
∑ Convenient ADN, SMS, FDN calculator
∑ Ability of removing the operatorís name and/or description.

Get it here: http://borozda.com/pic-ador
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Shocking For This Useful Post:
Old 04-09-2005, 19:06   #98 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2005
Age: 49
Posts: 5
Member: 135709
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Any help please

Impossible to install Sim-Emu 6.01 in my Windows 98 SE

I have this message : SIM\-EMU6.01\instmsia.exe not found

Best regards
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to flashsat For This Useful Post:
Old 04-11-2005, 21:52   #99 (permalink)
No Life Poster
 
simemu's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Spain
Age: 62
Posts: 855
Member: 10582
Status: Offline
Thanks Meter: 99
Download this http://simemu.gsmhosting.net/utils/instmsiA.exe

Read here http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=123603
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to simemu For This Useful Post:
Old 04-13-2005, 11:41   #100 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2005
Age: 48
Posts: 9
Member: 136798
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Hi i need schematic for SIM-EMU 6.01 BESTREGARDS [email protected]
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to monitel_service For This Useful Post:
Old 05-10-2005, 04:31   #101 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 10
Member: 131974
Status: Offline
Thanks Meter: 1
I can not see current number/name on my main screen of MOTO MPx220.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to meokey For This Useful Post:
Old 05-10-2005, 18:02   #102 (permalink)
No Life Poster
 
simemu's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Spain
Age: 62
Posts: 855
Member: 10582
Status: Offline
Thanks Meter: 99
Yes, that's a phone problem. This model is not capable to show the SPN record info of the SIM.

Regards
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to simemu For This Useful Post:
Old 05-10-2005, 21:28   #103 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 22
Member: 27476
Status: Offline
Thanks Meter: 2
@simemu

Don't u work for a new version of simemu? Could u add an ability to the simemu, I want to fix a line to a phone number. So when i activate to line2 i have to call only 1 number which i set. When i activate line1 it is possible to call every numbers. Is it possible to add this ability? if u may do, it will be great. Sorry my bad english.

Best Regards.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to SaNTaNa For This Useful Post:
Old 05-20-2005, 09:48   #104 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 80
Member: 137168
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Talking

Hi SimEmu!
You are fantastic!
Can you help me to use more then 10 sim in a green card?
Have you seen here: http://borozda.com/pic-ador/
Is a good solution?

I'll wait for a SIMEMU 7 with 20 sim in one green card!
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to PN.ItalyGirl For This Useful Post:
Old 05-21-2005, 00:06   #105 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2003
Location: FRANCE
Age: 42
Posts: 436
Member: 39679
Status: Offline
Thanks Meter: 41
thanks simemu ! we where waiting for that!
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Gsmtechno For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Revision SIM-EMU 6.02 (AVAILABLE) simemu Sim Cloning and Scaning 101 07-22-2023 11:48
A question about SIM-EMU 6.01!!! hazzard Sim Cloning and Scaning 4 10-09-2021 23:37
New SIM-EMU 6.01 with Arabic menu language simemu Sim Cloning and Scaning 17 09-03-2003 22:08
New SIM-EMU 6.01 with Slovak menu language simemu Sim Cloning and Scaning 0 08-20-2003 17:15
New revision SIM-EMU 4.01 simemu Sim Cloning and Scaning 54 06-20-2002 06:49

 



All times are GMT +1. The time now is 05:11.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.20460 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO