GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Other Gsm/Mobile Related Forums > Sim Cloning and Scaning

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-20-2002, 21:42   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 284
Member: 13034
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Simple SIM-Cloning question


I've read a guide, and as far as i understand this is the way to clone a sim-card: (described very simple)

build a SIM-reader
use some software to get IMSI and KI, and use som other software before i burn the .hex with a Smartcard burner.

But i'm not sure about the sim reader.
I don't think i will be able to make this one myself, so can i use a standard reader meant to be used to manage phonebook entries/SMS, sold in many computer/gsm stores? Or is this an "unusual" reader?
  Reply With Quote
Old 08-20-2002, 21:57   #2 (permalink)
No Life Poster
 
locer's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Latvia
Age: 58
Posts: 663
Member: 8435
Status: Offline
Thanks Meter: 7
What to do it I the reader c the switch used Phoenix a map mode JDM.
  Reply With Quote
Old 08-20-2002, 22:06   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 284
Member: 13034
Status: Offline
Thanks Meter: 1
hmm. i didn't understand that correctly...
  Reply With Quote
Old 08-20-2002, 22:19   #4 (permalink)
No Life Poster
 
locer's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Latvia
Age: 58
Posts: 663
Member: 8435
Status: Offline
Thanks Meter: 7
Excuse I badly understand the English language. But it to you
It is required:
http: // goldmatepc.com/pricing.htm
  Reply With Quote
Old 08-20-2002, 22:30   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 284
Member: 13034
Status: Offline
Thanks Meter: 1
I already own a smartcard burner (making my own cards to my sat-reciever)

but i wonder about the reader.
  Reply With Quote
Old 08-20-2002, 22:34   #6 (permalink)
No Life Poster
 
locer's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Latvia
Age: 58
Posts: 663
Member: 8435
Status: Offline
Thanks Meter: 7
What barrier? It reads and GSM maps.
  Reply With Quote
Old 08-20-2002, 23:03   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2002
Location: Poland
Age: 44
Posts: 120
Member: 10850
Status: Offline
Thanks Meter: 0
To extract KI+IMSI You need Phoenix/Smartmouse reader.
Readers You have described as :
"used to manage phonebook entries/SMS, sold in many computer/gsm stores"
is probably Chipdrive. With this device You can't extract keys
So all You have to do is get Phoenix/Smartmouse ...
  Reply With Quote
Old 08-20-2002, 23:10   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 284
Member: 13034
Status: Offline
Thanks Meter: 1
ok. so i won't get them in normal phone/computer stores?

And if i find a "Phoenix/Smartmouse" it will be written in the product description?
  Reply With Quote
Old 08-20-2002, 23:32   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2002
Location: Poland
Age: 44
Posts: 120
Member: 10850
Status: Offline
Thanks Meter: 0
It should be in product description...
I bought this one:
http://www.epsilon.com.pl/cgibin/sho...rog#multi_plus
but description is i polish language (that's where i live )
also interesting product is more popular SimMaster not checked by myself ... look at this site:
http://ucables.com/products/simcards/

Regards
  Reply With Quote
Old 08-20-2002, 23:36   #10 (permalink)
No Life Poster
 
locer's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Latvia
Age: 58
Posts: 663
Member: 8435
Status: Offline
Thanks Meter: 7
It is exact too that I recommended you.
  Reply With Quote
Old 08-21-2002, 10:20   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2001
Location: Netherlands
Posts: 361
Member: 3561
Status: Offline
Thanks Meter: 1
@Geezuzz

You make sat cards you said...
For making sat cards you can also read the contents of those cards you made right? The programmer you use for that is most likely also able to read gsm cards. No need to buy extra equipment.

Didn't you test this ?

-=K=-
  Reply With Quote
Old 08-21-2002, 10:43   #12 (permalink)
No Life Poster
 
locer's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Latvia
Age: 58
Posts: 663
Member: 8435
Status: Offline
Thanks Meter: 7
Probably i incorrectly understand you, but pay attention
On this page:
http://unlock.prolidi.cz/simcard.html



It in the Czech language but to understand it is possible
  Reply With Quote
Old 08-21-2002, 16:40   #13 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 284
Member: 13034
Status: Offline
Thanks Meter: 1
@=KnOeFz=-

We have to different programmers, so programming the different card types is not a problem. And yes, they also reads the sat cards.

But the problem is
I tried once to extract KI+IMSI, but i got error message, somerthing about connection problem i think. Since it is written in the guide I read that you need to build the burner yourself, i thought that was the reason. But you really mean that it is not sure I need anything else than the programmer I have?

What programs are available for KI+IMSI extracting?
  Reply With Quote
Old 08-21-2002, 17:49   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2001
Location: Netherlands
Posts: 361
Member: 3561
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Cool

@Geezuzz

I think if your programmers are able to read and write eeprom and pic of sat smartcards they should be ok for use with simscan.

There's only 2 progs available for ki extraction that I know of:

Cardinal6.8... but you should NOT use this as there's a good chance this will f*ck up your original cards... This is my own experience

Simscan 1.33... This works perfect. The new 1.33 version is also very fast!

If you have troubles running simscan try to run if with pc booted from win98 bootdisk and use a dos extender like CWSDPMI.EXE.

The first time you should get a file named PAR2.BIN (takes about an hour) but on some pc's (including mine) this fails... I can send you if you need it.

You can use F5-F1 to extract KI with simscan v1.33
for old version (1.21) use F5-F3

Hope this wil help you.

-=K=-
  Reply With Quote
Old 08-21-2002, 21:54   #15 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 284
Member: 13034
Status: Offline
Thanks Meter: 1
It didn't work. In dos mode i didn't get a error message after i pressed F5 to get KI - but nothing happened, and some text/code appeared at bottom of screen, before the programm exited (but the blue background didn't disappear...)

i also tried it in Winme, but i got this error message:

"Fatal Error: Card don't send answer to reset !"


I suppose that means that i will not be able to get KI with my programmer?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A few questions regarding SIM cloning... Naztheros Sim Cloning and Scaning 3 06-30-2008 01:43
a simple autopinfinder database question gsmsikar Infinity-Box 1 04-25-2008 14:56
SIM Cloning Question bjohnston96 Sim Cloning and Scaning 0 03-28-2005 20:45
Few questions about sim-cloning... jnf Sim Cloning and Scaning 3 05-10-2004 09:46
nokia 9110 or 9210 and sim cloning question doctorvatson Sim Cloning and Scaning 2 03-30-2002 03:39

 



All times are GMT +1. The time now is 03:21.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.19663 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO