GSMSERVER GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Special Solutions / Services / WebShop > Miracle Team > Miracle Box

Miracle Box GSMCampus

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-02-2020, 00:42   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2014
Location: Bulgaria,Ruse
Posts: 209
Member: 2124329
Status: Offline
Thanks Meter: 41
Donate money to this user
Miracle Emmc Plus NOT working after update! (Replied)


Hello after update to latest version it shows: Emmc plus pack not activated but before that update i could use it i had it activated! serial number is:MICBX17S00003970
  Reply With Quote
Old 08-02-2020, 06:07   #2 (permalink)
Product Supporter
 
vishnudatt's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: alwar, rajasthan (india)
Posts: 2,759
Member: 1306196
Status: Offline
Sonork: 100.1654602
Thanks Meter: 1,204
Quote:
Originally Posted by spowse View Post
Hello after update to latest version it shows: Emmc plus pack not activated but before that update i could use it i had it activated! serial number is:MICBX17S00003970
https://forum.gsmhosting.com/vbb/f71...-info-2640609/
  Reply With Quote
Old 08-02-2020, 09:07   #3 (permalink)
Product Manager
 
[SV]'s Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: MIRACLE TEAM
Posts: 5,575
Member: 1690589
Status: Offline
Sonork: 100.1609373
Thanks Meter: 36,141
1.38 Miracle eMMC ISP Tool Need Pack
Price Just 9.9 USD
https://miracleteam.shop/
  Reply With Quote
Old 08-04-2020, 22:20   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2014
Location: Bulgaria,Ruse
Posts: 209
Member: 2124329
Status: Offline
Thanks Meter: 41
Donate money to this user
I have activated v1.37 and if i want to use v1.38 i have to buy it??
  Reply With Quote
Old 08-05-2020, 11:17   #5 (permalink)
Product Manager
 
[SV]'s Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: MIRACLE TEAM
Posts: 5,575
Member: 1690589
Status: Offline
Sonork: 100.1609373
Thanks Meter: 36,141
Replied to Users

Quote:
Originally Posted by spowse View Post
I have activated v1.37 and if i want to use v1.38 i have to buy it??



Before we release Limited Time Free
now Price is very cheap just 9.9 USd

1.38 need emmc Pack
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 08:37.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.22994 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO