GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > HUA Team Products > HUA GOLD Old

HUA GOLD Old BY HUA TEAM

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-25-2013, 15:23   #1 (permalink)
Product Manager
 
Asansam Box's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: IRAN
Age: 36
Posts: 5,842
Member: 1911891
Status: Offline
Thanks Meter: 6,240
Cool How to repair i9500 Unknown baseband/imei null with asansam box?


How to repair i9500 Unknown baseband/imei null with asansam box?

dont forget this method is for test only


download File1 or File2(you can download in support too)
Open asansam
select model
press flash
select file and press write flash(you can use odin for flash too)
wait for phone reboot
enter *#06# and check imei now(imei back now)
select new/orginal imei and write on phone now
  Reply With Quote
The Following 29 Users Say Thank You to Asansam Box For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 11-25-2013, 15:38   #2 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: Jan 2008
Location: freedoom ...algeria
Posts: 533
Member: 686535
Status: Offline
Sonork: 1592667
Thanks Meter: 108
are this sulotion tested??
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to roklat For This Useful Post:
Old 11-25-2013, 15:44   #3 (permalink)
Product Manager
 
Asansam Box's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: IRAN
Age: 36
Posts: 5,842
Member: 1911891
Status: Offline
Thanks Meter: 6,240
Quote:
are this sulotion tested??
yes sure.but on 3 or 4 phone
this solution is software and your question is for hardware!!!dont have risk
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Asansam Box For This Useful Post:
Old 11-25-2013, 16:19   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 9
Member: 1993134
Status: Offline
Thanks Meter: 0
thank u asansam team...
  Reply With Quote
Old 11-25-2013, 16:38   #5 (permalink)
No Life Poster
 
cerja's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Cali-Colombia
Age: 44
Posts: 515
Member: 1389840
Status: Offline
Sonork: 100.1627479
Thanks Meter: 113
sir, I have in hand NOTE 3 for testing service, exact model SM-N9005
  Reply With Quote
Old 11-25-2013, 19:48   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 24
Member: 1270065
Status: Offline
Thanks Meter: 2
thanks for asansam and good continiation
  Reply With Quote
Old 11-25-2013, 21:36   #7 (permalink)
No Life Poster
 
elkawasmy's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Egypt
Age: 40
Posts: 677
Member: 113200
Status: Offline
Sonork: 100.1573773
Thanks Meter: 87
is it work also for i9505 ??
  Reply With Quote
Old 11-26-2013, 21:30   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 309
Member: 1189402
Status: Offline
Sonork: 10000.00
Thanks Meter: 18
Flash this frimware my problem not solved...!!!
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to amin-za For This Useful Post:
Old 11-26-2013, 21:42   #9 (permalink)
Product Manager
 
Asansam Box's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: IRAN
Age: 36
Posts: 5,842
Member: 1911891
Status: Offline
Thanks Meter: 6,240
Quote:
is it work also for i9505 ??
no.not supported
Quote:
Flash this frimware my problem not solved...!!!
tanx for report and check hardware now only
do you check 2 firmware??
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Asansam Box For This Useful Post:
Old 11-27-2013, 07:00   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 309
Member: 1189402
Status: Offline
Sonork: 10000.00
Thanks Meter: 18
Quote:
Originally Posted by Asansam Box View Post
no.not supported

tanx for report and check hardware now only
do you check 2 firmware??
Hi
I checked only frimware link 1 and frimware full
  Reply With Quote
Old 11-27-2013, 09:08   #11 (permalink)
No Life Poster
 
nofear197979's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: lebanon
Age: 42
Posts: 1,755
Member: 68311
Status: Offline
Thanks Meter: 34
Asansam Box the best
  Reply With Quote
Old 11-27-2013, 09:11   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 11
Member: 2067185
Status: Offline
Sonork: 1648655
Thanks Meter: 2
who is reseler in pakistan asansam box?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to walait,ali For This Useful Post:
Old 11-27-2013, 10:29   #13 (permalink)
Product Manager
 
Asansam Box's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: IRAN
Age: 36
Posts: 5,842
Member: 1911891
Status: Offline
Thanks Meter: 6,240
Quote:
who is reseler in pakistan asansam box?
contact to gpg please
  Reply With Quote
Old 11-28-2013, 13:48   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 309
Member: 1189402
Status: Offline
Sonork: 10000.00
Thanks Meter: 18
hi

flash with frimware link2 my problem not solved...!
  Reply With Quote
Old 11-29-2013, 19:54   #15 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2013
Location: Iran
Posts: 122
Member: 2014899
Status: Offline
Thanks Meter: 14
hi
tnx for *** file
but my problem not solved
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 13:43.



Powered by Searchlight © 2022 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.18689 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO