GSMSERVER GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > GSMServer Products > SigmaKey

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-30-2020, 05:12   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 91
Member: 1789946
Status: Offline
Thanks Meter: 2
problem when i try update LYA-l29 to android 10


i make rebrand and change oeminfo from lya-al00 to lya-l29, make write oem info c432 with test point

all is fine, after that i need flash to stuck firmware , i use android 10 for lya-l29 after finish flash , i cant use keyboard and , model is unknow, when i read info with sigma i get this :

Build number: LYA-L29 10.0.0.214(C432E7)
Vendor/Country: Skipped
System version: Skipped
Android version: 9
Base version: LYA-LGRP2-OVS 9.0.0.146
Custom version: LYA-L29-CUST 9.0.0.10(C432)
Preload version: LYA-L29-PRELOAD 9.0.0.16(C432R1)
Huawei-Over-the-Air info:
C_version: C432
D_version: D000
PLMN: 21422
BoardID: 8426

i see base version, custom version, and preload version still no change , always on android 9, how i can fix this please
  Reply With Quote
Old 07-07-2020, 13:50   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2017
Location: togo
Posts: 8
Member: 2678668
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Same problem

Quote:
Originally Posted by racim-isn0w View Post
i make rebrand and change oeminfo from lya-al00 to lya-l29, make write oem info c432 with test point

all is fine, after that i need flash to stuck firmware , i use android 10 for lya-l29 after finish flash , i cant use keyboard and , model is unknow, when i read info with sigma i get this :

Build number: Lya-l29 10.0.0.214(c432e7)
vendor/country: Skipped
system version: Skipped
android version: 9
base version: Lya-lgrp2-ovs 9.0.0.146
custom version: Lya-l29-cust 9.0.0.10(c432)
preload version: Lya-l29-preload 9.0.0.16(c432r1)
huawei-over-the-air info:
C_version: C432
d_version: D000
plmn: 21422
boardid: 8426

i see base version, custom version, and preload version still no change , always on android 9, how i can fix this please
after write oem info vendor country and model missing please somebody to help us
  Reply With Quote
Old 07-07-2020, 13:56   #3 (permalink)
Product Supporter
 
Gsmserver's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: gsmserver
Posts: 4,883
Member: 21077
Status: Offline
Thanks Meter: 104,939
Quote:
after write oem info vendor country and model missing please somebody to help us
Before any action with OEM info, you can backup your original OEM info.
Work with vendor country on Kirin710-980 will be available in next updates.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 15:30.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.17276 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO