GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Volcano Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-17-2016, 14:48   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,041
Member: 653676
Status: Offline
Thanks Meter: 256
Micromax YU5010 FRP not done(ANSWERD)


its always shows this error .. drivers installed properly phone already in fastboot mode

but not done what can i do

  Reply With Quote
Old 03-17-2016, 14:53   #2 (permalink)
No Life Poster
 
ij_cell's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: TkinterPy,Hex Cal,Ext2,Ext4,
Posts: 4,540
Member: 1937038
Status: Offline
Sonork: QQ 2045657399
Thanks Meter: 4,492
When you connect your phone in FASTBOOT mode what interface does it shows in device manager.?????Post with screenshot
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ij_cell For This Useful Post:
Old 03-17-2016, 16:54   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,041
Member: 653676
Status: Offline
Thanks Meter: 256
  Reply With Quote
Old 03-17-2016, 17:00   #4 (permalink)
No Life Poster
 
ij_cell's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: TkinterPy,Hex Cal,Ext2,Ext4,
Posts: 4,540
Member: 1937038
Status: Offline
Sonork: QQ 2045657399
Thanks Meter: 4,492
Interface is stable for remove frp in FastBoot mode.Do one thing>>Open task manager and kill all FASTBOOT.EXE and again try remove FRP in fastboot mode post result
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to ij_cell For This Useful Post:
Old 03-17-2016, 17:36   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,041
Member: 653676
Status: Offline
Thanks Meter: 256
try this method no fastboot.exe in task manager but same error happen again
  Reply With Quote
Old 03-17-2016, 17:38   #6 (permalink)
No Life Poster
 
ij_cell's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: TkinterPy,Hex Cal,Ext2,Ext4,
Posts: 4,540
Member: 1937038
Status: Offline
Sonork: QQ 2045657399
Thanks Meter: 4,492
Contact to me on skype personally will find out the problem

Skype choclate_inocent
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 04:03.



Powered by Searchlight © 2022 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.12583 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO