GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones > Android based chinese phones


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-29-2015, 19:13   #16 (permalink)
HUM
No Life Poster
 
HUM's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: karachi
Posts: 8,673
Member: 161728
Status: Offline
Sonork: 100.1582708
Thanks Meter: 2,237

  Reply With Quote
Old 01-29-2015, 21:24   #17 (permalink)
No Life Poster
 
blacky199's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: India
Posts: 2,005
Member: 2030192
Status: Offline
Thanks Meter: 1,334
Arrow

Quote:
Originally Posted by HUM View Post
try these drivers-ClicknUpload - Easy way to share your files
  Reply With Quote
Old 01-29-2015, 21:27   #18 (permalink)
No Life Poster
 
blacky199's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: India
Posts: 2,005
Member: 2030192
Status: Offline
Thanks Meter: 1,334
Arrow

Quote:
Originally Posted by HUM View Post
change the firmware and where u get it
and also what is the problem in starting and what u did
  Reply With Quote
Old 01-30-2015, 00:07   #19 (permalink)
HUM
No Life Poster
 
HUM's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: karachi
Posts: 8,673
Member: 161728
Status: Offline
Sonork: 100.1582708
Thanks Meter: 2,237
already change many firmwares but show these errors as i posted above

add my yahoo id
  Reply With Quote
Old 01-30-2015, 13:05   #20 (permalink)
No Life Poster
 
blacky199's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: India
Posts: 2,005
Member: 2030192
Status: Offline
Thanks Meter: 1,334
Quote:
Originally Posted by HUM View Post
already change many firmwares but show these errors as i posted above

add my yahoo id
well i can't see ur yahoo id here
  Reply With Quote
Old 01-30-2015, 20:28   #21 (permalink)
HUM
No Life Poster
 
HUM's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: karachi
Posts: 8,673
Member: 161728
Status: Offline
Sonork: 100.1582708
Thanks Meter: 2,237
chk ur inbox
already pm u
  Reply With Quote
Old 02-01-2015, 21:42   #22 (permalink)
HUM
No Life Poster
 
HUM's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: karachi
Posts: 8,673
Member: 161728
Status: Offline
Sonork: 100.1582708
Thanks Meter: 2,237
Already tried different versions of sptool and firmwares but same memory error
in set phone memory 16gb but available space is 1.47gb
and when connected to pc one drive is open and its space is 12mb
confusing
  Reply With Quote
Old 02-04-2015, 04:53   #23 (permalink)
No Life Poster
 
sneha's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: BHARAT
Posts: 3,078
Member: 327043
Status: Offline
Sonork: 100.1587811
Thanks Meter: 1,514
Quote:
Originally Posted by HUM View Post
Already tried different versions of sptool and firmwares but same memory error
in set phone memory 16gb but available space is 1.47gb
and when connected to pc one drive is open and its space is 12mb
confusing
set have 16gb= its fake orignal have only 500mb storage space

now read info with any chinees tool for more info

also say what problem in set befoe flash and now what condition of set
  Reply With Quote
Old 02-04-2015, 10:56   #24 (permalink)
HUM
No Life Poster
 
HUM's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: karachi
Posts: 8,673
Member: 161728
Status: Offline
Sonork: 100.1582708
Thanks Meter: 2,237
The only problem was invalid imei ,no startutp logo ,suddenly hang on android logo and after hard reset set works fine but again invalid imei thats why i want to flash
  Reply With Quote
Old 02-04-2015, 11:39   #25 (permalink)
No Life Poster
 
sneha's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: BHARAT
Posts: 3,078
Member: 327043
Status: Offline
Sonork: 100.1587811
Thanks Meter: 1,514
Quote:
Originally Posted by HUM View Post
The only problem was invalid imei ,no startutp logo ,suddenly hang on android logo and after hard reset set works fine but again invalid imei thats why i want to flash

invaild imei then dont play with flash file an flashing

use any chinees tool and repair imei
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sneha For This Useful Post:
Old 02-23-2015, 01:52   #26 (permalink)
HUM
No Life Poster
 
HUM's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: karachi
Posts: 8,673
Member: 161728
Status: Offline
Sonork: 100.1582708
Thanks Meter: 2,237
problem solved
thread closed
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 16:20.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.14977 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO