GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones > Android based chinese phones

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-15-2013, 08:55   #31 (permalink)
Freak Poster
 
octopus_mobile's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Nepal
Posts: 291
Member: 1294102
Status: Offline
Sonork: 100.1655641
Thanks Meter: 79
Thumbs up gfive android x6 google account


i can't get gfive android x6 (cpu-sc6820) in fastboot mode......... any idea to solve this problem......?m waiting for reply....
  Reply With Quote
Old 08-15-2013, 10:42   #32 (permalink)
No Life Poster
 
..::CHAIN::..'s Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: -->Certs+ Sboot
Posts: 2,140
Member: 1753928
Status: Offline
Sonork: 100.1615906
Thanks Meter: 2,318
Donate money to this user
Arrow

Quote:
Originally Posted by octopus_mobile View Post
i can't get gfive android x6 (cpu-sc6820) in fastboot mode......... any idea to solve this problem......?m waiting for reply....



Don't Worry Just Use Any Chinese Box Like (Miracle & Volcano)

Select Cpu 6820/8810

Click On "Format" tab

Now Plug USB To Pc, Press Vol "-" Or Maybe "+" With Power Off Condition...




Regards,
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to ..::CHAIN::.. For This Useful Post:
Old 09-06-2013, 17:55   #33 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2005
Age: 41
Posts: 722
Member: 185279
Status: Offline
Thanks Meter: 43
I can't put in fastboot an i8190

  Reply With Quote
Old 09-08-2013, 14:23   #34 (permalink)
No Life Poster
 
nessyb's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: zimbabwe south africa
Posts: 1,441
Member: 1866877
Status: Offline
Sonork: 100.1681933
Thanks Meter: 707
samsung i9000 clone dead after format using volcano
  Reply With Quote
Old 10-05-2013, 08:27   #35 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2008
Location: saudi arabia
Posts: 3,840
Member: 904809
Status: Offline
Sonork: 100.1615464
Thanks Meter: 738
hi my i9300 spd can not enter fast boot,,how to enter ,tried,,with volume,,+ and power,,,volume - and power but not succes,,,i need had reset i9300 spd thanks
  Reply With Quote
Old 11-26-2013, 04:09   #36 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2002
Location: Malaysia
Posts: 164
Member: 15751
Status: Offline
Thanks Meter: 6
i have one spd8810 --Samsung A7100
i cannot make fastboot mode please need your help
i test all procedur (vol+ & power) and vol-&power but always have test mode only
  Reply With Quote
Old 11-28-2013, 10:39   #37 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: Kano,Nigeria
Posts: 17
Member: 1923273
Status: Offline
Thanks Meter: 1
pls who can help me with how hard reset spd android google acct
  Reply With Quote
Old 11-28-2013, 15:39   #38 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2002
Location: Malaysia
Posts: 164
Member: 15751
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Quote:
Originally Posted by snbmf View Post
i have one spd8810 --Samsung A7100
i cannot make fastboot mode please need your help
i test all procedur (vol+ & power) and vol-&power but always have test mode only
no body know?
  Reply With Quote
Old 12-13-2013, 15:36   #39 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2002
Location: some where in this globe
Age: 52
Posts: 160
Member: 15200
Status: Offline
Thanks Meter: 3
try volcano box refer this link http://forum.gsmhosting.com/vbb/f723...start-1733717/
  Reply With Quote
Old 02-17-2014, 18:25   #40 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: algeria
Posts: 24
Member: 1838989
Status: Offline
Thanks Meter: 0
not work for me
  Reply With Quote
Old 06-24-2014, 00:52   #41 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 25
Member: 657517
Status: Offline
Thanks Meter: 3
greetings
for gt t9500 spreadtrum just press volume - and pwr after small android logo apears press home and the rest is as usuall
  Reply With Quote
Old 04-11-2015, 22:50   #42 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 23
Member: 2298711
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Please I need volcano tool box link .. Pleas.
  Reply With Quote
Old 04-12-2015, 01:26   #43 (permalink)
No Life Poster
 
Damosco's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Bamako Mali
Posts: 1,253
Member: 1803689
Status: Offline
Sonork: 100.1659873
Thanks Meter: 154
Quote:
Originally Posted by KWAO View Post
Please I need volcano tool box link .. Pleas.
Hi bro did you have volcano box? VolcanoUtility_v3.0.0_Volcano%20Module
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 19:17.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.20309 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO