GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Non GSM/Mobile Related Forums > CAR Electronics > Dashboard

Dashboard Servicing all digital dashboards

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-13-2014, 19:57   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 28
Member: 745202
Status: Offline
Sonork: 123456
Thanks Meter: 2
Honda CBR 600 F4 Dashboard Eeprom backup


Hi !


I interested for dashboard dump for Honda CBR 600 f4, milage chip 93c56 backup.

If have anyone please upload it.

Thankn you !
  Reply With Quote
Old 07-14-2014, 01:24   #2 (permalink)
Freak Poster
 
clone's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Hungary, near Miskolc
Age: 48
Posts: 407
Member: 19327
Status: Offline
Thanks Meter: 45
I have some similar honda dumps (but not exactly f4) - i will upload them this afternoon if you need .
  Reply With Quote
Old 07-14-2014, 01:40   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 28
Member: 745202
Status: Offline
Sonork: 123456
Thanks Meter: 2
Thanks Clone. I need it. I made backup from my dashboard , what has L56R chip on it, but do not know if i write it to 93c56 it will work or not. Are you made similar bike dash ?
  Reply With Quote
Old 07-14-2014, 01:53   #4 (permalink)
Freak Poster
 
clone's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Hungary, near Miskolc
Age: 48
Posts: 407
Member: 19327
Status: Offline
Thanks Meter: 45
L56r is exactly the 93c56 . The most important thing is : read and write it everytime in 16bit mode. I think you need the "tachosoft mileage calculator 19.3" -it is helpful program to mileage changing . (You can find the cracked version on the internet)

Or- if you want- i can set the new mileage what you want , if you send me the dump and the actual mileage value
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to clone For This Useful Post:
Old 07-14-2014, 11:09   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 28
Member: 745202
Status: Offline
Sonork: 123456
Thanks Meter: 2
Quote:
this is my dump what i was read from bike in 8 bit : db pont tt /JHum20oN
This is my dump what i was read in 8 bit
  Reply With Quote
Old 07-24-2014, 13:49   #6 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Feb 2012
Location: Sheffield, UK
Posts: 43
Member: 1721252
Status: Offline
Thanks Meter: 12
You need to read it in 16 bit
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to dashradio For This Useful Post:
Old 08-05-2014, 06:32   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 28
Member: 745202
Status: Offline
Sonork: 123456
Thanks Meter: 2
Thank s for everyone s help. I solve the problem. The dashis alive.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 03:14.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.11502 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO