GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Non GSM/Mobile Related Forums > CAR Electronics > Dashboard

Dashboard Servicing all digital dashboards

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-03-2009, 23:49   #1 (permalink)
No Life Poster
 
mobileunlockers's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: rochdale uk
Posts: 1,141
Member: 396778
Status: Offline
Thanks Meter: 155
please help me to use tachosoft thanks


hi

can anyone help me to use tachosoft software..how to add milleages in dump file thanks
  Reply With Quote
Old 03-04-2009, 00:14   #2 (permalink)
No Life Poster
 
spider-man's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: ALGERIA, Tlemcen, Tounane
Age: 37
Posts: 4,191
Member: 135039
Status: Offline
Thanks Meter: 1,486
You need to calculate the mileage from the selected car, then edit bytes in the memory dump of dash
  Reply With Quote
Old 03-04-2009, 21:27   #3 (permalink)
No Life Poster
 
mobileunlockers's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: rochdale uk
Posts: 1,141
Member: 396778
Status: Offline
Thanks Meter: 155
how to edit bytes? thanks
  Reply With Quote
Old 03-04-2009, 22:13   #4 (permalink)
No Life Poster
 
spider-man's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: ALGERIA, Tlemcen, Tounane
Age: 37
Posts: 4,191
Member: 135039
Status: Offline
Thanks Meter: 1,486
edit with hexeditor
  Reply With Quote
Old 03-05-2009, 09:25   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2008
Location: Russia , Dzerzinsk
Posts: 132
Member: 860202
Status: Offline
Thanks Meter: 114
try WinHex 15!
its da best!
  Reply With Quote
Old 03-22-2009, 00:50   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: portugal \lisbon
Posts: 7
Member: 990103
Status: Offline
Thanks Meter: 1
if you needed more help i work with this
do you have to know how to work with programmers,do you know???
and also remove chips from the dasboard,do you know????
best regards.

Last edited by spider-man; 03-22-2009 at 09:36.
  Reply With Quote
Old 06-08-2009, 03:43   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Louisville KY USA
Posts: 4
Member: 1048166
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I have dump for 00 celica and need it to be edited. I have editor but do not have correct hex to input. I can pm it to anyone that might be able to help.
Thanks,
carlford
  Reply With Quote
Old 04-21-2010, 12:44   #8 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jun 2006
Location: india > gujarat
Posts: 785
Member: 296999
Status: Offline
Sonork: not avaible
Thanks Meter: 83
i edit in hexedit but no any change in mileage
  Reply With Quote
Old 04-21-2010, 13:05   #9 (permalink)
Moderator
 
shooting@orange's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: WALES
Posts: 11,192
Member: 469145
Status: Offline
Thanks Meter: 5,184
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by maruti View Post
i edit in hexedit but no any change in mileage
You may have written in the wrong place.. upload your dump so we can see..
DON'T keep doing it in PM
  Reply With Quote
Old 04-21-2010, 14:12   #10 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jun 2006
Location: india > gujarat
Posts: 785
Member: 296999
Status: Offline
Sonork: not avaible
Thanks Meter: 83
Tachosoft use

Hello
sir i upload my dump file
please adjust kilometer 40000

this is my own honda city no any cheting
Attached Files
File Type: rar my h.rar (316 Bytes, 133 views)
  Reply With Quote
Old 04-21-2010, 18:23   #11 (permalink)
Moderator
 
shooting@orange's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: WALES
Posts: 11,192
Member: 469145
Status: Offline
Thanks Meter: 5,184
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by maruti View Post
Hello
sir i upload my dump file
please adjust kilometer 40000

this is my own honda city no any cheting
What's the current mileage of this dump?
  Reply With Quote
Old 04-22-2010, 06:34   #12 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jun 2006
Location: india > gujarat
Posts: 785
Member: 296999
Status: Offline
Sonork: not avaible
Thanks Meter: 83
mileage is 40873 but i dont know where to edit line
  Reply With Quote
Old 04-22-2010, 10:34   #13 (permalink)
Moderator
 
shooting@orange's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: WALES
Posts: 11,192
Member: 469145
Status: Offline
Thanks Meter: 5,184
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by maruti View Post
mileage is 40873 but i dont know where to edit line
Why do you wish to remove 873km from the clocks?
  Reply With Quote
Old 04-22-2010, 11:19   #14 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jun 2006
Location: india > gujarat
Posts: 785
Member: 296999
Status: Offline
Sonork: not avaible
Thanks Meter: 83
honda city 2004 odometer correction

sir
i have tacho universal 2008 & it do not work with honda city 2004

thats why i try with my own honda city to check how it work
  Reply With Quote
Old 04-22-2010, 11:21   #15 (permalink)
Moderator
 
shooting@orange's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: WALES
Posts: 11,192
Member: 469145
Status: Offline
Thanks Meter: 5,184
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by maruti View Post
sir
i have tacho universal 2008 & it do not work with honda city 2004

thats why i try with my own honda city to check how it work
The Honda City, what car is this? Civic, Accord etc...
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
please help me to unlock N97 [ANSWERED] longgiang81 Genie Universal 2 03-30-2010 09:18
please help me to use mxkey Arnoldsp MXKEY Nokia Flasher and Unlocker (by Alim Hape) 8 03-03-2010 12:14
Please guide me to use cable with Infinity, thanks quybk Infinity-Box 2 09-26-2007 15:54
Please, help me to use Nemesis with prodigy box popiciro Federal One 1 09-29-2006 14:51
Please help me to use my 7110 as a modem Bobi Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 04-23-2003 09:29

 



All times are GMT +1. The time now is 02:30.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.20961 seconds with 10 queries

SEO by vBSEO