GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iMac, Macbook Pro, Macbook Air

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-12-2021, 22:16   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2012
Location: Mahdia
Posts: 150
Member: 1709641
Status: Offline
Thanks Meter: 11
error -2003 macbook A1989


thank in advance for help

I recieved a macbook pro A1989 .... when i press power botton it ask for wifi after some minute it show me an error -2003 ... how to resolve the problem ... anyone have any idea...?? thx in advance
  Reply With Quote
Old 03-12-2021, 22:49   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2012
Location: Mahdia
Posts: 150
Member: 1709641
Status: Offline
Thanks Meter: 11
  Reply With Quote
Old 03-12-2021, 22:52   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2012
Location: Mahdia
Posts: 150
Member: 1709641
Status: Offline
Thanks Meter: 11
https://ibb.co/Mc0rTND

this is the error
  Reply With Quote
Old 03-19-2021, 13:29   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2004
Location: Mauritania - Nouakchott
Age: 41
Posts: 1,064
Member: 66115
Status: Offline
Thanks Meter: 36
Quote:
Originally Posted by midoemm View Post
thank in advance for help

I recieved a macbook pro A1989 .... when i press power botton it ask for wifi after some minute it show me an error -2003 ... how to resolve the problem ... anyone have any idea...?? thx in advance
Hi

this is speed internet connection

you need to find better speed connection and keep trying it will change the error number sometimes but it will work .

if your internet connection is very Good . try to restore it first in DFU Mode using another Mac .
  Reply With Quote
Old 03-25-2021, 09:43   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 14
Member: 2848946
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Did you solve this problem?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 18:29.



Powered by Searchlight © 2022 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.11445 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO