GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > SIM Solution Products > R-SIM & GEVEY SIM


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-10-2014, 22:50   #151 (permalink)
No Life Poster
 
ZIYAAD STRYKER's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,187
Member: 175945
Status: Offline
Sonork: ziiyyaad
Thanks Meter: 704
same problem but on ios 6.1.4


Quote:
Originally Posted by kinglock View Post
no way right now , wait some time
can any 1 help [;z? thx
  Reply With Quote
Old 05-21-2014, 15:05   #152 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Mar 2013
Location: CH
Posts: 1,459
Member: 1907775
Status: Offline
Sonork: 1653265:unlocker
Thanks Meter: 2,693
please more detail if you want help
  Reply With Quote
Old 05-25-2014, 18:18   #153 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 1
Member: 2193029
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I bought r-sim Air 2 for iphone 5S (US Sprint). I tryed 2 mobile operators in Russia and r-sim didn't work and third operator (Megafon) worked. Phone said that not activated but sign of operator shows and outcome call is works but income call not works. And of course internet not works.
Can this rpatch fix this or not? Can I have code without additional payment?
  Reply With Quote
Old 05-26-2014, 04:55   #154 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Mar 2013
Location: CH
Posts: 1,459
Member: 1907775
Status: Offline
Sonork: 1653265:unlocker
Thanks Meter: 2,693
Quote:
Originally Posted by janisdombr View Post
I bought r-sim Air 2 for iphone 5S (US Sprint). I tryed 2 mobile operators in Russia and r-sim didn't work and third operator (Megafon) worked. Phone said that not activated but sign of operator shows and outcome call is works but income call not works. And of course internet not works.
Can this rpatch fix this or not? Can I have code without additional payment?
ask your reseller for help if you do not want additional payment
  Reply With Quote
Old 05-29-2014, 03:15   #155 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 1
Member: 2195091
Status: Offline
Thanks Meter: 0
hi, im from the philippines.. my ip5 ios 7.1.1 is unlocked with r sim 9 pro..everything works.. the only issue is that i cant reply to sms send to me..(+639*******) and message not delivered if more than 160 character... will the patch work in my problem?

oh the carrier is au kddi...
  Reply With Quote
Old 05-31-2014, 12:24   #156 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2011
Age: 34
Posts: 289
Member: 1680267
Status: Offline
Thanks Meter: 22
http://forum.gsmhosting.com/vbb/f819...9-8-a-1821113/
  Reply With Quote
Old 05-31-2014, 12:58   #157 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 17
Member: 1649030
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by Hackfree View Post
HelloI have an iPhone 5 locked on Vodafone uk. I unlocked it with rsim 9 pro.
Ios is 7.0.6
Problem is there is no setting to toggle 3G/4g I only have option to activate roaming...
I downloaded the irosetool and I only have 2g available. When I click force 3G signal drops and nothing happens...
I would like to know if there is a way to activate my 4g..... My operator supports it.....
Jailbreak, install commpatch,and edit plisT
Google for details
  Reply With Quote
Old 05-31-2014, 13:40   #158 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2014
Location: INDIA
Posts: 348
Member: 2184652
Status: Offline
Thanks Meter: 103
V9.8 update test







Sent from my iPhone 5s using Tapatalk pro
  Reply With Quote
Old 05-31-2014, 18:06   #159 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 7
Member: 1242065
Status: Offline
Thanks Meter: 0
i have 100 pcs R-SIM MINI 2, help me please I can not program for IOS 7.1.1 phone 4s and 5g,my question is supported for these models?

thanks in advance
  Reply With Quote
Old 05-31-2014, 19:33   #160 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2014
Location: INDIA
Posts: 348
Member: 2184652
Status: Offline
Thanks Meter: 103
Quote:
Originally Posted by conexiondirecta View Post
i have 100 pcs R-SIM MINI 2, help me please I can not program for IOS 7.1.1 phone 4s and 5g,my question is supported for these models?



thanks in advance

Just update it to v9.8


Sent from my iPhone 5s using Tapatalk pro
  Reply With Quote
Old 06-01-2014, 14:48   #161 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 16
Member: 2197166
Status: Offline
Thanks Meter: 0
When I get the activation code I already paid????
  Reply With Quote
Old 06-01-2014, 15:35   #162 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 16
Member: 2197166
Status: Offline
Thanks Meter: 0
i buy iOS7.X CDMA PATCH on this website rsim8 . com why no activation sent to my email
  Reply With Quote
Old 06-01-2014, 16:49   #163 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 37
Member: 2114376
Status: Offline
Thanks Meter: 1
R patch code for 3g and 4g

Whats is r patch code for iphone 5s sprint of 3g and 4g for use in pakistani networks
  Reply With Quote
Old 06-01-2014, 16:59   #164 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 37
Member: 2114376
Status: Offline
Thanks Meter: 1
I m using r sim air 2 on 5s sprint but only running 1 network sim card and not sending sms and not connecting 3g or net advise me Amd send m r patch code to use in pakistan


Sent from my iPhone using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 06-01-2014, 17:03   #165 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 228
Member: 2117665
Status: Offline
Thanks Meter: 39
For SMS out & Internet, your iPhone's MEID must be put/registered on Sprint Account, then after you will be able to use SMS & Internet, other than there is no solution for SMS & Internet till today for Sprint.

To Register you MEID you ESN must be clean and eligible for registering on sprint account.

Quote:
Originally Posted by Ali_afroze View Post
I m using r sim air 2 on 5s sprint but only running 1 network sim card and not sending sms and not connecting 3g or net advise me Amd send m r patch code to use in pakistan


Sent from my iPhone using Tapatalk
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 14:29.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.41766 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO