GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > SIM Solution Products > R-SIM & GEVEY SIM

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-10-2017, 16:49   #106 (permalink)
No Life Poster
 
ffhfox's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: united states
Posts: 543
Member: 296215
Status: Offline
Thanks Meter: 56

hi friends post any testing solutions, for test
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ffhfox For This Useful Post:
Old 10-10-2017, 16:57   #107 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2016
Posts: 216
Member: 2575858
Status: Offline
Thanks Meter: 20
Quote:
Originally Posted by gugbobgug View Post
ok find good luck
all what is for sale on ebay works same technology as r sim ! and all is copy version for $3 !

and only original r sim have programing option ! and even original r sim
when you make unlock does not work outgoing calls ! and signal does not work in standby mode !
Again were trying to find a solution, not buy more chips, u are not the only one in WORLD with this card.. if our r-sim 11 + is dead then I don't mind waiting... if we must wait for a new card to get 4G network then I guess we must wait but to settle for something with 3g would not suffice here in the United States were 5g is due soon!

Yes you made it work but again not perfect!
No matter what WE ALL need new Chips now for 4G

Sent from my SM-G955U using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 10-10-2017, 18:00   #108 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: tbilisi
Posts: 27
Member: 2357447
Status: Offline
Sonork: dosrun
Thanks Meter: 1
i will be very happy if we have new r sim card wich will work for 4g
  Reply With Quote
Old 10-10-2017, 18:08   #109 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 415
Member: 2596108
Status: Offline
Thanks Meter: 58
Could anyone confirm the supposed solutions that king lock posted with those vids

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 10-10-2017, 18:11   #110 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 18
Member: 2671186
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Quote:
Originally Posted by gugbobgug View Post
carrier you can check GSX
$ 0.5 need
ok done i know what my carriers too
its KDDI japan au
so about simcard
must be 3G simcard only?
or 4G can too?


ip5 63gb 10.3.3 kddi au japan
  Reply With Quote
Old 10-10-2017, 18:23   #111 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 23
Member: 2765770
Status: Offline
Thanks Meter: 6
I have watched the youtube videos.

When I insert rsim 11+ and sim card, it does not launch the rsim menu???

Any one have a solution?
Have I corrupted the rsims with all the other methods I tried?

My rsims and phones worked perfectly before 5 October so I know the rsims are good.

Thanks all. Keep the faith for a solution!!
  Reply With Quote
Old 10-10-2017, 19:29   #112 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 9
Member: 2587002
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by Jacquesvdb1 View Post
I have watched the youtube videos.

When I insert rsim 11+ and sim card, it does not launch the rsim menu???

Any one have a solution?
Have I corrupted the rsims with all the other methods I tried?

My rsims and phones worked perfectly before 5 October so I know the rsims are good.

Thanks all. Keep the faith for a solution!!
Type on emergency call *5005*7672*00# or *5005*7672*0#you will get the menu
  Reply With Quote
Old 10-10-2017, 20:38   #113 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 9
Member: 2587002
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Can you tell if ussd codes works after that fix?
  Reply With Quote
Old 10-10-2017, 21:51   #114 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 2
Member: 2766699
Status: Offline
Thanks Meter: 0
When I try to dial *5005*7672*00# I am getting:
Settings Succeed
Service Centre Address
No address

and dismiss button
I don't have any cariers options

Any Ideas ?
  Reply With Quote
Old 10-10-2017, 22:23   #115 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 9
Member: 2587002
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by vlady1 View Post
When I try to dial *5005*7672*00# I am getting:
Settings Succeed
Service Centre Address
No address

and dismiss button
I don't have any cariers options

Any Ideas ?
When i get that i reboot the get the menu again through the code *5005*7672*00#
  Reply With Quote
Old 10-10-2017, 22:32   #116 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 2
Member: 2766699
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by AM NAAT A RAPPE View Post
When i get that i reboot the get the menu again through the code *5005*7672*00#
Tried several times *5005*7672*00#, *5005*7672*0#, *5005*7672*11#, *5005*7672*44#,
with restart, without restart, with 3g, with 4g card. Nothing. Always the same. Iphone SE 11.0.2 and Iphone 5 9.x.x
  Reply With Quote
Old 10-11-2017, 03:09   #117 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Mar 2013
Location: CH
Posts: 1,464
Member: 1907775
Status: Offline
Sonork: 1653265:unlocker
Thanks Meter: 2,702
https://www.youtube.com/watch?v=cFbL...ture=*********
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to kinglock For This Useful Post:
Old 10-11-2017, 03:14   #118 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: Nepal
Posts: 27
Member: 2082736
Status: Offline
Thanks Meter: 16
NEED Q-sim 2 pop-up menu code

NEED Q-sim 2 pop-up menu code
  Reply With Quote
Old 10-11-2017, 03:16   #119 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 415
Member: 2596108
Status: Offline
Thanks Meter: 58
my RSIM menu doens't have those modes, unlock1/unlock2 USIM, mode 1. It's limited, is there a solution?
  Reply With Quote
Old 10-11-2017, 08:06   #120 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 23
Member: 2765770
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Quote:
Originally Posted by AM NAAT A RAPPE View Post
Can you tell if ussd codes works after that fix?
Hi

Nothing works. None of these codes. I tried different sim cards different rsims.
Reoboot, retry again and again.

Always get:

Setting succeeded
Service centre address
No address

Iphone 5S Locked to T Mobile.
Rsim worked very well before 5 October.

Thanks
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 16:58.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.22527 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO