GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > NCK Team products > Avengers Box

Avengers Box (Multi Unlocker Box)

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-10-2021, 16:43   #1 (permalink)
Product Manager
 
Fast Unlocking's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: NCK Team Projects
Posts: 15,904
Member: 94675
Status: Offline
Sonork: 100.8888 QQ3161545070
Thanks Meter: 90,971
Donate money to this user
Avengers Box / UMT Pro Android MTK Module v.0.7.8 Update Released [10/07/2021]







- Changed Bypass security function.
-- Now it become more fast, and take 2..3 sec in new exe version to bypass security.

- Enabled dump Preloader and EMMI initialization for not secure phones booted in Brom mode.
-- This feature allow to not use Preloader and scatter to boot such phones.

- Added direct EMMI initialization for not Helio cpu, this will allow to handle directly phones with MT6535, MT6737, MT6580 cpu etc...
-- This must solve problem with unknown or not added in database flash ic id, exe will dump it directly from phone.

- Added checking for brom and preloader mode, using "bypass security" function.
-- It will not allow booting in wrong mode.

- Changed security Bypass payload's, will allow to dump more accurate preloader from phone.


Supported cpu for bypass security with auto detection:
  • MT6735
  • MT6737
  • MT6580
  • MT6739
  • MT6755
  • MT6757
  • MT6763
  • MT6761
  • MT6765
  • MT6768
  • MT6771
  • MT6785
  • MT8127
  • MT8163
  • MT8173
  • MT8695
  • MT6873
  • MT6582
  • MT6799

- Improved speed and stability for software testpoint function
-- This function is important if need to use other tools like SP Flash tool and need to bypass phone security.

Official Website:

Avengers Box

Download From Support Area

Or

Google Drive

https://drive.google.com/file/d/1PRS...ew?usp=sharing

Or

MediaFire

https://www.mediafire.com/file/a7w1l...0_7_8.rar/file

Last edited by Fast Unlocking; 07-12-2021 at 15:42.
  Reply With Quote
The Following 24 Users Say Thank You to Fast Unlocking For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 07-10-2021, 16:45   #2 (permalink)
Product Manager
 
Fast Unlocking's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: NCK Team Projects
Posts: 15,904
Member: 94675
Status: Offline
Sonork: 100.8888 QQ3161545070
Thanks Meter: 90,971
Donate money to this user
Code:
Redmi 9 using "bypass security

Flash files count is :25
 Action : Firmware update.
 Selected Model: 0-By CPU: ELBRUS
 Exe version: NCKDongle AndroidMTK 2.7.5
 Scenario: [0]Safe Flash
 Phone must be off with battery inside. 
 Battery must be charged 
 Please connect phone in brom mode
 For some phones need to keep "VOL-" button until inserting USB cable.
 For some phones need to keep "VOL+ and VOL-" button until inserting USB cable.
 For some phones need to keep "VOL+" button until inserting USB cable.
 Detected(21) : MediaTek USB Port (COM21) 
 [21] \\?\usb#vid_0e8d&pid_0003#6&3b2f04e1&0&4#{a5dcbf10-6530-11d2-901f-00c04fb951ed} 
 CPU: MT6768 CPU code: 707 Target config: e7
 Secure boot enabled: true
 Need serial link authorization: true
 Need download agent authorization true
 Executing exploit, do not disconnect phone
 Exploit has been executed successfully.
 Dumping phone preloader.
 Waiting for handle to become active......
 Received active handle reply from phone......
 Booting phone
 Detected(21) : MediaTek USB Port (COM21) 
 [21] \\?\usb#vid_0e8d&pid_0003#6&3b2f04e1&0&4#{a5dcbf10-6530-11d2-901f-00c04fb951ed} 
 Boot mode: Brom
 Phone detected...Please wait
 BBCHIP: 6768 0 ca00
 Using Algo 1.
 Helio MT6768 phone detected, swithing to helio api
 Loading emmi from download
 Helio enabled DRAM in First Da: FALSE
 Sending loader.....
 BBCHIP MT6768
 [1]Storage EMMC
 EMMC FW VERSION: 00:00:00:00:00:00:00:00
 EMMC CID: 15010044503644 : 000000000000000000
 EMMC UA SIZE: 0xe8f800000     
 BOOT STYLE: EMMC BOOT
 FULL LENGTH: 0xe91000000      [58.266 GB]
 Status: USB_HIGH_SPEED
 Detecting high speed port, wait......
 If driver not installed, install high speed port driver.
 If not need high speed port, disable it.
 After repeat operation.
 Detected(20) : MediaTek DA USB VCOM (Android) (COM20) 
 [20] \\?\usb#vid_0e8d&pid_2001#6&3b2f04e1&0&4#{a5dcbf10-6530-11d2-901f-00c04fb951ed} 
 Starting flash Helio.
  [2] WRITE TO PARTITION [ recovery ] 
  [7] WRITE TO PARTITION [ vbmeta ] 
  [8] WRITE TO PARTITION [ vbmeta_system ] 
  [9] WRITE TO PARTITION [ vbmeta_vendor ] 
  [21] WRITE TO PARTITION [ efuse ] 
  [24] WRITE TO PARTITION [ logo ] 
  [25] WRITE TO PARTITION [ md1img ] 
  [26] WRITE TO PARTITION [ spmfw ] 
  [27] WRITE TO PARTITION [ scp1 ] 
  [28] WRITE TO PARTITION [ scp2 ] 
  [29] WRITE TO PARTITION [ sspm_1 ] 
  [30] WRITE TO PARTITION [ sspm_2 ] 
  [33] WRITE TO PARTITION [ lk ] 
  [34] WRITE TO PARTITION [ lk2 ] 
  [35] WRITE TO PARTITION [ boot ] 
  [36] WRITE TO PARTITION [ dtbo ] 
  [37] WRITE TO PARTITION [ tee1 ] 
  [38] WRITE TO PARTITION [ tee2 ] 
  [45] WRITE TO PARTITION [ super ] 
  [46] WRITE TO PARTITION [ cache ] 
  [47] WRITE TO PARTITION [ userdata ] 
 HINT:
 If phone stuck on logo, for some phones help factory reset.
 Select factory reset tab/reset to factory default.
 [Helio]Wait until phone will start charging.
 [0]All done.
  Reply With Quote
The Following 8 Users Say Thank You to Fast Unlocking For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 07-10-2021, 18:05   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2014
Location: PAKISTAN
Posts: 236
Member: 2145475
Status: Offline
Thanks Meter: 99
Waoooo thanks its big update.........
  Reply With Quote
Old 07-10-2021, 18:18   #4 (permalink)
No Life Poster
 
krrishxofficial's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Location: Out OF The World
Posts: 545
Member: 2547744
Status: Offline
Sonork: 1.1.1.1
Thanks Meter: 157
Every Provider Uploads Their Latest Modules Links On Sites But Amazingly Avenger Team Uploads Single EXE On GDrive/MediaFire In Other Hand No Latest Tags In Server Even I'm Tring To Check What Updates So I Open Avengers Then Click On Support And There are lots of confusion what is latest Worst Team Ever. Kindly Support On Your Products And Get Tags On Latest Setups.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to krrishxofficial For This Useful Post:
Old 07-10-2021, 18:35   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2020
Location: karachi
Posts: 391
Member: 2973928
Status: Offline
Thanks Meter: 100
Great update team good work..
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to blushis For This Useful Post:
Old 07-10-2021, 18:55   #6 (permalink)
Product Manager
 
orbita's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: nckDongle
Posts: 12,614
Member: 11170
Status: Offline
Sonork: 1603694
Thanks Meter: 6,556
Quote:
Originally Posted by krrishxofficial View Post
Every Provider Uploads Their Latest Modules Links On Sites But Amazingly Avenger Team Uploads Single EXE On GDrive/MediaFire In Other Hand No Latest Tags In Server Even I'm Tring To Check What Updates So I Open Avengers Then Click On Support And There are lots of confusion what is latest Worst Team Ever. Kindly Support On Your Products And Get Tags On Latest Setups.
You can use main module and acess support.
This feature work from begining of avenger box.
If you not know how to use box, it's your problem, not need to blame team for this
Can you explain, where exactly is your confusion?
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to orbita For This Useful Post:
Old 07-10-2021, 19:04   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 19
Member: 1905772
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Great team upgrade keep it up promises many better things in the future. The best NCK team
  Reply With Quote
Old 07-10-2021, 19:05   #8 (permalink)
No Life Poster
 
apologized's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Morocco
Posts: 777
Member: 1712203
Status: Offline
Thanks Meter: 225
it's good now work faster on brom bypass (2-3 second)
  Reply With Quote
Old 07-10-2021, 19:53   #9 (permalink)
No Life Poster
 
somonahmed's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Bangladesh
Posts: 783
Member: 465069
Status: Offline
Sonork: 100.1661026
Thanks Meter: 184
Qualcomm chip add new all models
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to somonahmed For This Useful Post:
Old 07-10-2021, 20:19   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 17
Member: 1395183
Status: Offline
Thanks Meter: 2
buena actualizacion..gracias
  Reply With Quote
Old 07-10-2021, 21:56   #11 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Mar 2020
Location: Jauharabad, Punjab , Pakistan
Posts: 51
Member: 2951507
Status: Offline
Thanks Meter: 4
such a great effort looking more powerful and advanced based system for frp
  Reply With Quote
Old 07-10-2021, 23:55   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 142
Member: 2527159
Status: Offline
Thanks Meter: 28
Quote:
Originally Posted by orbita View Post
You can use main module and acess support.
This feature work from begining of avenger box.
If you not know how to use box, it's your problem, not need to blame team for this
Can you explain, where exactly is your confusion?
Where to find avengers main tool 3.1???
if i select download installers from Server it shows onli 2.9 version and from GD server is just 3.0 version. here you are showig 3.1 version but where can we download it?
  Reply With Quote
Old 07-11-2021, 00:54   #13 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Feb 2012
Location: Hathian
Age: 34
Posts: 95
Member: 1717416
Status: Offline
Sonork: 100.1675419
Thanks Meter: 29
Nice update...... Without costing any money.
  Reply With Quote
Old 07-11-2021, 01:47   #14 (permalink)
Product Manager
 
orbita's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: nckDongle
Posts: 12,614
Member: 11170
Status: Offline
Sonork: 1603694
Thanks Meter: 6,556
Quote:
Originally Posted by JLLE21 View Post
Where to find avengers main tool 3.1???
if i select download installers from Server it shows onli 2.9 version and from GD server is just 3.0 version. here you are showig 3.1 version but where can we download it?
Direct link for main module.
https://forum.gsmhosting.com/vbb/f82...tware-2753994/

Latest version https://forum.gsmhosting.com/vbb/f82...020-a-2846268/
include support for top cards, but you can use as well 3.0 or 2.9 to acess support.
  Reply With Quote
Old 07-11-2021, 04:52   #15 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 754
Member: 2603633
Status: Offline
Sonork: family
Thanks Meter: 192
Avengers team best in the world.....
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to haseebkakar For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 06:11.



Powered by Searchlight © 2022 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.19875 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO