GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Various > Acer

Acer Acer Phones Allegro Betouch E100 Betouch E101 Betouch E200 Betouch E110 Betouch E120 Betouch E210 Betouch E130 Betouch E140 Betouch E400 Betouch T500 CloudMobile S500 DX 900 Dx 650 F900 liquid E Liquid Liquid S1 Liquid E2 Liquid Z2 Liquid C1 Liquid E1 Liquid Z110 Liquid Gallant E350 Liquid Gallent Duo Liquid Glow E330 Liquid express E320 Liquid mini E310 liquid MT Iconia Smart M 900 NeoTouch NeoTouch P400 Neotouch p300 stream X960 Acer Tablets Iconia Tab A100 Iconia Tab A101 Iconia Tab A110 Iconia Tab A1-810 Iconia Tab A200 Iconia Tab A210 Iconia Tab A211 Iconia Tab A501 Iconia Tab A510 Iconia Tab A511 Iconia Tab A700 Iconia Tab A701

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-04-2014, 12:33   #1 (permalink)
Freak Poster
 
imraan ali's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: PaKiStAn & KSA
Posts: 483
Member: 2023768
Status: Offline
Sonork: 100.1661054
Thanks Meter: 76
acer iconia a500 hang on acer logo




hi guys
i have a acer a500 hang on logo

hard reset not work this way
Power off the tablet.
Press and hold the Volume up button.
With the Volume up button held, press and hold the Power button for 3 seconds then release it. ...
Once the tablet vibrates, switch the touch screen lock switch on and off repeatedly while still holding the Volume up button.

i try to update i download update zip
i put into sd but after andriod logo no instalation show
device stock on bootlop andriod pic
how can i start upgarde proces
or get rid of this problom
  Reply With Quote
Old 12-04-2014, 12:39   #2 (permalink)
Moderator
 
gsm mithun roy's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: metasploit
Age: 29
Posts: 3,862
Member: 1537689
Status: Offline
Sonork: 100.1669550
Thanks Meter: 2,198
http://forum.gsmhosting.com/vbb/f906...h-fix-1769779/

firmware bellow

Honeycomb 3.0.1HERE
HoneyComb 3.2 Here]
HoneyComb 3.2.1 here
ice Cream Sandwich 4.0.3 Here and here

Last edited by gsm mithun roy; 12-04-2014 at 12:45.
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to gsm mithun roy For This Useful Post:
Old 12-05-2014, 11:00   #3 (permalink)
Freak Poster
 
imraan ali's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: PaKiStAn & KSA
Posts: 483
Member: 2023768
Status: Offline
Sonork: 100.1661054
Thanks Meter: 76
br i have a problam
i download ice creame sandwich 4.0.3
when i decrypt file and extract its not exract
good its give files crypt and yellow mark
plz can you tell me ho to derypt
i have this file ics
Acer_AV041_A500_0.009.00_WW_GEN1
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to imraan ali For This Useful Post:
Old 12-05-2014, 11:19   #4 (permalink)
Freak Poster
 
imraan ali's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: PaKiStAn & KSA
Posts: 483
Member: 2023768
Status: Offline
Sonork: 100.1661054
Thanks Meter: 76
i have dyrupt and extract
thet file Acer_AV041_A500_0.009.00_WW_GEN1
there is no file like you said
Acer_A500_7.014.01_041.203.01_COM_GEN1_13334440433 93_2fe1ad59_decrypt
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to imraan ali For This Useful Post:
Old 12-05-2014, 11:32   #5 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2008
Location: setool.net
Posts: 89
Member: 760082
Status: Offline
Thanks Meter: 22
br i have a problam
i download ice creame sandwich 4.0.3
when i decrypt file and extract its not exract
good its give files crypt and yellow mark
plz can you tell me ho to derypt
i have this file ics
Acer_AV041_A500_0.009.00_WW_GEN1
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to j-316 For This Useful Post:
Old 12-05-2014, 11:56   #6 (permalink)
Freak Poster
 
imraan ali's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: PaKiStAn & KSA
Posts: 483
Member: 2023768
Status: Offline
Sonork: 100.1661054
Thanks Meter: 76
plz help me cane you upload file
which you use for update
plz upload all the link are not opened in my browser
  Reply With Quote
Old 12-05-2014, 14:48   #7 (permalink)
Moderator
 
gsm mithun roy's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: metasploit
Age: 29
Posts: 3,862
Member: 1537689
Status: Offline
Sonork: 100.1669550
Thanks Meter: 2,198
downlod acer_update_decrypt https://www.mediafire.com/?58b37tvo0224tbv

now



new extract new decrypt file using winrar # follow http://forum.gsmhosting.com/vbb/f906.../#post10043426
  Reply With Quote
Old 12-06-2014, 06:41   #8 (permalink)
Freak Poster
 
imraan ali's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: PaKiStAn & KSA
Posts: 483
Member: 2023768
Status: Offline
Sonork: 100.1661054
Thanks Meter: 76
br your files all the link are dead
give me the link that file you are
used for flashing
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to imraan ali For This Useful Post:
Old 12-06-2014, 06:47   #9 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Sep 2010
Location: davao city
Age: 37
Posts: 95
Member: 1399227
Status: Offline
Sonork: 100.1594671
Thanks Meter: 29
pls bro give another working link.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to boknoy For This Useful Post:
Old 12-06-2014, 08:43   #10 (permalink)
Moderator
 
gsm mithun roy's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: metasploit
Age: 29
Posts: 3,862
Member: 1537689
Status: Offline
Sonork: 100.1669550
Thanks Meter: 2,198
Here compleat thread and guide http://forum.gsmhosting.com/vbb/f830...mware-1889161/
  Reply With Quote
Old 12-06-2014, 08:55   #11 (permalink)
Freak Poster
 
imraan ali's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: PaKiStAn & KSA
Posts: 483
Member: 2023768
Status: Offline
Sonork: 100.1661054
Thanks Meter: 76
br these files are not that version files that you have decrypt
and show in your pic
i try this file and after dycrpt and extrct
there is no file like you said zip update
i want that version upload which you use for your flashing
7.014 01041 203.01 com-gen this file
thes files you upload not work for flashing without decrypt and with decrypt
and plz show where is update zip after decrypt in you folder
  Reply With Quote
Old 12-06-2014, 09:01   #12 (permalink)
Moderator
 
gsm mithun roy's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: metasploit
Age: 29
Posts: 3,862
Member: 1537689
Status: Offline
Sonork: 100.1669550
Thanks Meter: 2,198
Quote:
Originally Posted by imraan ali View Post
br these files are not that version files that you have decrypt
and show in your pic
i try this file and after dycrpt and extrct
there is no file like you said zip update
i want that version upload which you use for your flashing
7.014 01041 203.01 com-gen this file
thes files you upload not work for flashing without decrypt and with decrypt
same version anyway im uploding only "update zip" file no need to decrypt
just copy and update .... wait few
  Reply With Quote
Old 12-06-2014, 09:09   #13 (permalink)
Freak Poster
 
imraan ali's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: PaKiStAn & KSA
Posts: 483
Member: 2023768
Status: Offline
Sonork: 100.1661054
Thanks Meter: 76
i am downloading update zip is there no need to decrypt
is not so how can i flash is same way
power + vulume up
my device have no recovry mode is upgarde proces will auto start
in recovry mode my device show red mark andriod logo
plz guide
i need that soluation which start auto update with power and volume
without recovry mode
how can i flash with update zip
  Reply With Quote
Old 12-06-2014, 11:23   #14 (permalink)
Moderator
 
gsm mithun roy's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: metasploit
Age: 29
Posts: 3,862
Member: 1537689
Status: Offline
Sonork: 100.1669550
Thanks Meter: 2,198
Quote:
Originally Posted by imraan ali View Post
i am downloading update zip is there no need to decrypt
is not so how can i flash is same way
power + vulume up
my device have no recovry mode is upgarde proces will auto start
in recovry mode my device show red mark andriod logo
plz guide
i need that soluation which start auto update with power and volume
without recovry mode
how can i flash with update zip
please check the thread again and carefully
i also posted decryped firmware to make easy
there is no way to make thread more easy read carefully
its not only easy but also very easy to update
http://forum.gsmhosting.com/vbb/f830...mware-1889161/
  Reply With Quote
Old 04-14-2015, 13:41   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: malaysia,kl
Posts: 4
Member: 2357137
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by imraan ali View Post
plz help me cane you upload file
which you use for update
plz upload all the link are not opened in my browser
AOA
bro send me skype id
can you help me
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 16:34.



Powered by Searchlight © 2022 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.17592 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO