GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > BlackBerry (RIM) > Blackberry CDMA

Blackberry CDMA Blackberry CDMA phones discussion, firmwares, tutorial, media, repairs.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-26-2010, 15:08   #46 (permalink)
No Life Poster
 
kumar_gsm_kumar's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: noida
Age: 44
Posts: 589
Member: 230569
Status: Offline
Sonork: 1608865
Thanks Meter: 271

how to change esn&meid blackberry 9630 veizon...........
  Reply With Quote
Old 11-28-2010, 13:54   #47 (permalink)
Product Supporter
 
~AKSingh~'s Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: INDIA
Age: 53
Posts: 2,948
Member: 65063
Status: Offline
Thanks Meter: 2,414
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by kumar_gsm_kumar View Post
how to change esn&meid blackberry 9630 veizon...........
Kindly read this > http://forum.gsmhosting.com/vbb/6376172-post8.html

br,
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ~AKSingh~ For This Useful Post:
Old 12-17-2010, 06:24   #48 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 27
Member: 381420
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Question

7250 os ver 4.1.1.12

Scanning memory for readable areas:
Unreadable area from: 0000:0000
- Readable area from: 1000:0000
Unreadable area from: 101C:0000
- Readable area from: 5000:0000
Unreadable area from: 6000:0000
- Readable area from: 8000:0000
Unreadable area from: 8001:0000

ESN address has been found at: 1002:2610
ESN address has been found at: 1006:C9B0
ESN address has been found at: 1007:7780
ESN address has been found at: 1008:846C
ESN address has been found at: 1009:5E0C
ESN address has been found at: 1012:31E4
ESN address has been found at: 1017:9DE9

ESN can be change, how to change PIN ?
  Reply With Quote
Old 12-17-2010, 08:35   #49 (permalink)
Product Supporter
 
~AKSingh~'s Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: INDIA
Age: 53
Posts: 2,948
Member: 65063
Status: Offline
Thanks Meter: 2,414
Donate money to this user
@opik

Bad news for you. Your bb pin is device specific and is given at the time of manufacturing and is unique. Thus, you cannot change the pin of your blackberry. You`ll have to do with your current pin.

br,
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ~AKSingh~ For This Useful Post:
Old 12-17-2010, 10:44   #50 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 27
Member: 381420
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Quote:
Originally Posted by ~AKSingh~ View Post
@opik

Bad news for you. Your bb pin is device specific and is given at the time of manufacturing and is unique. Thus, you cannot change the pin of your blackberry. You`ll have to do with your current pin.

br,
thx 4 the answer,

Is it posible to chane PIN on CDMA type like 7250 8830 8330 8703e 7103e 8130, etc ?
  Reply With Quote
Old 12-17-2010, 17:50   #51 (permalink)
Product Supporter
 
~AKSingh~'s Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: INDIA
Age: 53
Posts: 2,948
Member: 65063
Status: Offline
Thanks Meter: 2,414
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by opik View Post
thx 4 the answer,

Is it posible to chane PIN on CDMA type like 7250 8830 8330 8703e 7103e 8130, etc ?
read answer carefully not possible

br,
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ~AKSingh~ For This Useful Post:
Old 12-19-2010, 11:54   #52 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2007
Location: /system/bin
Age: 29
Posts: 264
Member: 446169
Status: Offline
Sonork: 100.1601454
Thanks Meter: 29
How to change MEID in Lg LX370 ????????
  Reply With Quote
Old 12-20-2010, 09:13   #53 (permalink)
Product Supporter
 
~AKSingh~'s Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: INDIA
Age: 53
Posts: 2,948
Member: 65063
Status: Offline
Thanks Meter: 2,414
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by jot_saggu View Post
How to change MEID in Lg LX370 ????????
no idea about this but can be tried on lisenced cdmaworkshop
using ram writing method

br,
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ~AKSingh~ For This Useful Post:
Old 12-22-2010, 22:32   #54 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2006
Location: blackberry spc all models!
Posts: 175
Member: 414516
Status: Offline
Thanks Meter: 45
Wink

Quote:
Originally Posted by ~AKSingh~ View Post
BB OS 4.5...175 and above have memory access restrictions
since phones like 8230, 8530 and 9630 came out with that OS version already there's no known way to enable mamory reading,
and since there's no older versions hence no downgrade

Beside these there are lot of issues in Blackberry Cdma like corrupted reg id
leading to no spc access

all can be resolved

Some particular version of firmware not allows to access proper addresses need to be downgraded to only fixed versions etc

bla bla ......

br,
its true bro but we can flash bb 9630 9330 factory os !i have all factory os !
  Reply With Quote
Old 12-22-2010, 22:35   #55 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2006
Location: blackberry spc all models!
Posts: 175
Member: 414516
Status: Offline
Thanks Meter: 45
Wink

Quote:
Originally Posted by ~AKSingh~ View Post
read answer carefully not possible

br,
all posiblle bro !!! change pin no problem for me ))
  Reply With Quote
Old 12-23-2010, 07:55   #56 (permalink)
Product Supporter
 
~AKSingh~'s Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: INDIA
Age: 53
Posts: 2,948
Member: 65063
Status: Offline
Thanks Meter: 2,414
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by liam83 View Post
its true bro but we can flash bb 9630 9330 factory os !i have all factory os !

this post is regarding downgarde not a simple upgradation by factory OS

and change of pin is possible for you .. i had seen your post seems to have keen interest in Blackberry..good ! but dont advertise
why dont you share over here , let us have your knowledge

br,
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ~AKSingh~ For This Useful Post:
Old 12-23-2010, 08:11   #57 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2007
Location: /system/bin
Age: 29
Posts: 264
Member: 446169
Status: Offline
Sonork: 100.1601454
Thanks Meter: 29
Blackberry 8130 always show Sprint Network After Write TATA or Reliance PRL ????
  Reply With Quote
Old 12-24-2010, 09:15   #58 (permalink)
Product Supporter
 
~AKSingh~'s Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: INDIA
Age: 53
Posts: 2,948
Member: 65063
Status: Offline
Thanks Meter: 2,414
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by jot_saggu View Post
Blackberry 8130 always show Sprint Network After Write TATA or Reliance PRL ????

use data wipe software posted in this thread , search it
the write desired parameters

br,
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ~AKSingh~ For This Useful Post:
Old 12-29-2010, 14:18   #59 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2007
Location: /system/bin
Age: 29
Posts: 264
Member: 446169
Status: Offline
Sonork: 100.1601454
Thanks Meter: 29
i have a Motorola Droid A855 . i Forgot its SPC Code . Now where can i found its SPC . hw to Enter Bootloader Mode For Flashing ???????
  Reply With Quote
Old 12-29-2010, 19:49   #60 (permalink)
Product Supporter
 
~AKSingh~'s Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: INDIA
Age: 53
Posts: 2,948
Member: 65063
Status: Offline
Thanks Meter: 2,414
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by jot_saggu View Post
i have a Motorola Droid A855 . i Forgot its SPC Code . Now where can i found its SPC . hw to Enter Bootloader Mode For Flashing ???????
bro are u sure u are talking about spc or security code ?

br,
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ~AKSingh~ For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nokia "Contact Service" Repairer Dirk Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 10-04-2011 05:45
I need the nsc/nsw ESN editor URGENTLY!Please help me! Bert Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 03-19-2000 10:10
Nobody know the 6120 ESN promming? Bert Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 11-09-1999 04:35
Does any one know how to program the ESN number with nokia 6120? Bert Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 11-02-1999 10:45
ESN Change OGOMEZ Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 09-21-1999 23:56

 



All times are GMT +1. The time now is 09:07.



Powered by Searchlight © 2022 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.21517 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO