GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Sony Ericsson > Sony Ericsson

Sony Ericsson
  • ARM Inside: A3618,R600,T100,T100c,T102,T105,T106,Z200,J200,J200i,J200c, J210,J220,230,Z300 etc.
  • AVR Inside: R520,T200,T202,T226,T226m,T226s,T230,T237,T238,T290,T290a,T290c,T290i, T300,T302,T306,T310,T312,T316,T39,T65,T68,T610,T616,T618,T628,T630,T637,P800,P802, P900,P908,P910,Z600,Z608.
  • New ARM Inside (SEMC):D750,F500,J300,K300,K310,K500,K506c,K508,K510,K600,K608,K610,K700,K750,K790,M600, P990,S700,S710,W300,W550,W600,W700,W800,W810,W900,V600,V630,V800,Z1010,Z300,Z500,Z520,Z530,Z550,Z800.
  • CR 16B Inside:T66,T600,T600c,T602.
  • ODM:J100.
  • C Series: C510, C702, C901, C902, C903, C905
  • G Series: G502, G705
  • K Series: K630, K660, K850
  • T Series: T700, T707, T715
  • V Series: V640
  • W Series: W508, W595, W705, W715, W760, W890, W902, W910, W980, W995
  • Z Series: Z750, Z770, Z780

  • Reply
     
    LinkBack Thread Tools Display Modes
    Old 11-13-2004, 14:10   #1 (permalink)
    Junior Member
     
    Join Date: Sep 2003
    Posts: 26
    Member: 40472
    Status: Offline
    Thanks Meter: 1
    P900 can't pass through the power menu!! How?


    My P900 just can't pass through the power menu... Can anyone suggest me how to reformat it in this menu?

    Thanx a lot!!
      Reply With Quote
    Old 11-17-2004, 03:06   #2 (permalink)
    Junior Member
     
    Join Date: Nov 2004
    Age: 40
    Posts: 7
    Member: 91756
    Status: Offline
    Thanks Meter: 0
    Install the new update from sonyerricsson.. that will get you to format and then if u backed up the phone data then restore it via USB.
      Reply With Quote
    Old 12-09-2004, 13:08   #3 (permalink)
    Freak Poster
     
    Join Date: Mar 2004
    Posts: 172
    Member: 59441
    Status: Offline
    Thanks Meter: 9
    How do you install new update when phone cannot go through start up logo ?
      Reply With Quote
    Old 12-10-2004, 15:49   #4 (permalink)
    Junior Member
     
    Join Date: Nov 2004
    Age: 40
    Posts: 7
    Member: 91756
    Status: Offline
    Thanks Meter: 0
    Startup Problem

    I had the same problem, but when you go through the SE update form SE website it will regonize ur phone and install through USB. You might want to gather up some info before u do the update like firmware version etc....
      Reply With Quote
    Old 12-10-2004, 18:50   #5 (permalink)
    Freak Poster
     
    SkyGear's Avatar
     
    Join Date: Apr 2004
    Posts: 462
    Member: 61204
    Status: Offline
    Thanks Meter: 148
    Its called RECOVERY MODE on the update service
    http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...s1_1&pid=10101
    heres the direct link you know ,... just in case your phone "screws up its self"
      Reply With Quote
    Old 12-12-2004, 13:05   #6 (permalink)
    Freak Poster
     
    Join Date: Mar 2004
    Posts: 172
    Member: 59441
    Status: Offline
    Thanks Meter: 9
    And do i have to be online to have my phone(P900) updated ?
      Reply With Quote
    Old 12-12-2004, 14:14   #7 (permalink)
    Junior Member
     
    Join Date: Nov 2004
    Age: 40
    Posts: 7
    Member: 91756
    Status: Offline
    Thanks Meter: 0
    U have to be online to donwload the new update from SE website. But after u download it in ur system then u dont have to. Java apps will automatically starts install the update but it's recommended to stay online while the updates completes.
      Reply With Quote
    Reply

    Bookmarks

    Thread Tools
    Display Modes

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Similar Threads
    thread Thread Starter Forum Replies Last Post
    How to determine the defect through the dry box hamada-almasry Nokia Hardware & Hardware Repair 2 04-03-2009 22:54
    How do i get the hidden menu in 3G 7600? MC Harami Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 0 02-17-2006 21:45
    How to enter the main menu in K750i w/o SIM basileus13 Sony Ericsson 0 12-09-2005 14:48
    p900 cant on through power switch after unlock GOODNESS Twisterflasher 3 07-27-2005 20:19
    Can't unlock BE4 - the phone just powers on! laxxe Alcatel & TCL Old Models 9 06-26-2001 12:41

     



    All times are GMT +1. The time now is 05:15.



    Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
    vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
    - GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
    Page generated in 0.15995 seconds with 8 queries

    SEO by vBSEO