GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPad , iPod , Apple TV

iPad , iPod , Apple TV iPad 1 , iPad 2 , iPad 3 , iPad Mini , iPad 4 / iPod Classic , iPod Nano , iPod Touch / Apple TV

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-15-2021, 21:59   #16 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 213
Member: 1207296
Status: Offline
Sonork: 100.1609587
Thanks Meter: 62

Hello All Friends
apple Now updates security patches
but it won't happen later
maybe there will be a solution soon
(But for now the best method
jailbreak and bypass method)
restore original address
then jailbreak and bypass
attached file is available
a thank you please.
And thanks Waseem Tech..


https://mega.nz/file/IhYDwK4D#fVFG37...TAAZf9K1UwchMI
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to akkose_iletisim For This Useful Post:
Old 06-19-2021, 19:56   #17 (permalink)
Freak Poster
 
SAEIDSANGAN's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: IRAN
Age: 37
Posts: 187
Member: 1691551
Status: Offline
Sonork: 100.1622582
Thanks Meter: 52
If your ipad is gsm first change to wifi remove board id resistor
Device go to dfu mode
Write wifi model sn bt mac
Restore with wifi version
Done
  Reply With Quote
Old 06-24-2021, 19:44   #18 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 381
Member: 2277735
Status: Offline
Thanks Meter: 214
If you remove resistor now you HAVE to change WiFi chip on air 2 up, the swap drivers dos not work anymore.
Best way is just to bypass iPads, can get all functions without messing about, Apple will start to block SN change as they have on mini 4s.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to P3T3 For This Useful Post:
Old 06-26-2021, 17:54   #19 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 213
Member: 1207296
Status: Offline
Sonork: 100.1609587
Thanks Meter: 62
All ipad icloud remove change sn purple mode
ipad pro 1 9.7
ipad A1822/a1823 change wifi ic
ipad air A1567/a1566 change wifi ic
have All iapd sn number clean
activaiton all ok

www.kilityok.com

  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to akkose_iletisim For This Useful Post:
Old 06-30-2021, 10:31   #20 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 381
Member: 2277735
Status: Offline
Thanks Meter: 214
Quote:
Originally Posted by akkose_iletisim View Post
All ipad icloud remove change sn purple mode
ipad pro 1 9.7
ipad A1822/a1823 change wifi ic
ipad air A1567/a1566 change wifi ic
have All iapd sn number clean
activaiton all ok

Sorry A8 are blocked, yes can rite to all iPad but they won’t activate, even with clean details!
  Reply With Quote
Old 06-30-2021, 10:47   #21 (permalink)
No Life Poster
 
Mr.3.'s Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: CMB/Ceylon
Posts: 7,826
Member: 962029
Status: Offline
Sonork: OEM Lock : ON
Thanks Meter: 4,051
what about A7 cpu atm,
  Reply With Quote
Old 06-30-2021, 16:56   #22 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 213
Member: 1207296
Status: Offline
Sonork: 100.1609587
Thanks Meter: 62
Quote:
Originally Posted by P3T3 View Post
Sorry A8 are blocked, yes can rite to all iPad but they won’t activate, even with clean details!
please cli,ck www.kilityok.com
change sn number
A8
for model: ipad air2/ipad mini4/ ipad mini 4 gsm change wifi ic/ipad 5 A1822/A1823 change wifi ic/ipad pro A1673/A1674 change wifi ic
ipad pro 10.5/ann gsm change wifi ic/ipad 12.9 1 generation and gsm chang wifi ic/ ipad pro 12.9 2 generation and gsm change wifi ic
all test ok ok ok ok ok


  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to akkose_iletisim For This Useful Post:
Old 07-02-2021, 21:33   #23 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 106
Member: 2588255
Status: Offline
Thanks Meter: 29
Clean New serial work. Thank you. ��
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to emrez For This Useful Post:
Old 07-02-2021, 21:34   #24 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 106
Member: 2588255
Status: Offline
Thanks Meter: 29
Clean New serial work. Thank you. 🙏
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to emrez For This Useful Post:
Old 07-03-2021, 02:49   #25 (permalink)
No Life Poster
 
Mr.3.'s Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: CMB/Ceylon
Posts: 7,826
Member: 962029
Status: Offline
Sonork: OEM Lock : ON
Thanks Meter: 4,051
For a7 whats the solution … need to change WiFi ic too ?
  Reply With Quote
Old 07-03-2021, 14:52   #26 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 106
Member: 2588255
Status: Offline
Thanks Meter: 29
A7 mini 2 4g add fuse, air 2 4g remove fuse and serial replace work. A7 not request wifi ic.
  Reply With Quote
Old 07-03-2021, 15:11   #27 (permalink)
No Life Poster
 
Mr.3.'s Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: CMB/Ceylon
Posts: 7,826
Member: 962029
Status: Offline
Sonork: OEM Lock : ON
Thanks Meter: 4,051
Do u have any pic of fuse ? Thanks
  Reply With Quote
Old 07-04-2021, 09:00   #28 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 381
Member: 2277735
Status: Offline
Thanks Meter: 214
Quote:
Originally Posted by Mr.3. View Post
Do u have any pic of fuse ? Thanks
https://pasha4ur.org.ua/articles/dif...cloud-locked/8
  Reply With Quote
Old 07-04-2021, 09:29   #29 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 381
Member: 2277735
Status: Offline
Thanks Meter: 214
But it will probably give activation error, you would have to rite new details.
Just use an iCloud bypass, will be allot quicker.
  Reply With Quote
Old 07-04-2021, 12:41   #30 (permalink)
No Life Poster
 
Mr.3.'s Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: CMB/Ceylon
Posts: 7,826
Member: 962029
Status: Offline
Sonork: OEM Lock : ON
Thanks Meter: 4,051
I mean even iPad WiFi only device can’t activate with new serial , is that bug fixed
Ex : iPad Air WiFi only
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Mr.3. For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 18:06.



Powered by Searchlight © 2022 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.17664 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO