GSMSERVER GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > IRKEY

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-16-2016, 10:16   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 501
Member: 306676
Status: Offline
Thanks Meter: 72
HTC Desire 310 CID Repair ...


HTC Desire 310

Warning!!

[Sku Number] 1.00.401.14
[CID] 11111111

-----------------------

Your CID is incorrect !!
It must be one of below CIDs:

HTC_001
HTC_E11
HTC_102
HTC_203
HTC_405
HTC_Y13
HTC_304
HTC_N34
HTC_A07
HTC_032
HTC_J15
HTC_M27
HTC_A48

I tried HTC_Y13 but not working .

Repair carrier identifier :

Detecting device mode ... [ normal ]
Checking root state ... [ rooted ]
Reading current cid ... [ ok ] -> 11111111
Initializing enviroment ... [ ok]
Finding cid location ... [ fail ]
Analysing sectors ...
Rebooting ... [ ok ]
Please, check cid again!
  Reply With Quote
Old 01-23-2016, 06:37   #2 (permalink)
Freak Poster
 
r0lex's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: IR.IRAN
Age: 30
Posts: 270
Member: 1976139
Status: Offline
Sonork: 100.1666804
Thanks Meter: 562
Try It in fastboot mode
  Reply With Quote
Old 05-15-2016, 19:35   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2004
Location: Egypt
Age: 36
Posts: 458
Member: 58081
Status: Offline
Thanks Meter: 9
how to get fastboot in HTC 310
  Reply With Quote
Old 05-15-2016, 19:52   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2004
Location: Egypt
Age: 36
Posts: 458
Member: 58081
Status: Offline
Thanks Meter: 9
how to enter fastboot in HTC 310
  Reply With Quote
Old 05-16-2016, 05:54   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2001
Location: Bulgaria
Posts: 4,626
Member: 4627
Status: Offline
Sonork: 57528:debeliamark
Thanks Meter: 958
Quote:
Originally Posted by ahmedmarten View Post
how to enter fastboot in HTC 310
You cannot ... due to phone is MTK based. In fact for CID change / repair on HTC Desire 310 can be followed this manual or use this tool.
  Reply With Quote
Old 10-23-2019, 22:14   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2018
Location: Netherlands
Posts: 5
Member: 2826853
Status: Offline
Thanks Meter: 0
You can.
Turn on debugging in developer mode.
Use in cmd command "adb reboot bootloader"
Phone gonna restart in fastboot mode
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 13:01.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.19463 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO