GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Other Gsm/Mobile Related Forums > Smart Watches > Qualcomm Toq

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-09-2014, 01:39   #1 (permalink)
Super Moderator
 
Braycel's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Villa del rosario/Nsd Colombia
Posts: 3,576
Member: 813309
Status: Offline
Sonork: 100.1684834
Thanks Meter: 1,865
Resetting your Toq


Thought I would post this up in case someone else runs into this issue. Today was a little scary for my Toq as I had an odd issue with it.

As usual, I get lots of notifications on my Toq... However, today when I felt the vibration of an incoming notification, I looked at the Toq to discover a blank screen. Nothing, zilch, nada was displayed on the watch... No time, no message, It was as if it was completely off. I tried the front light and it worked fine, I tried sending myself a message (from another phone) and I felt the vibration again from the incoming notification. The Toq was still on and connected, just the screen was "off" and blank.

I tried putting it on the charger to see what would happen and nothing. The light on the charger changed color, signifying that it recognized the Toq and was charging it, but the screen remained blank.

At this point, I thought the screen on my poor Toq had died and emailed Toq support through their website contact form. To my surprise, I received a reply within minutes (like 3 minutes!) Instructing me to try resetting the Toq by pressing the small reset button buried in the small hole on the back of the watch. To reset, you need to press this button 5 times, the front light will blink each time you hit the reset button.

THIS WILL DELETE EVERYTHING ON THE TOQ! This factory resets the Toq, just so you know before you do it! This means you will have to download and install any updates back on the Toq after resetting it.

Thankfully, this trick worked and my screen came back on... Good as new . Just thought I would share for anyone else that runs into this issue!
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Braycel For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 09:13.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.08165 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO