GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Chimera Tool

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-26-2021, 21:59   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 135
Member: 232638
Status: Offline
Thanks Meter: 11
lG Stylo 6 Q730TM unlock


Hello

is it possible to unlock lG Stylo 6 Q730TM
  Reply With Quote
Old 02-27-2021, 01:09   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 1,012
Member: 2444830
Status: Offline
Thanks Meter: 162
Donate money to this user
I would like to know as well, boostmobile?

Sent from my SM-F916U using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 02-27-2021, 20:42   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 135
Member: 232638
Status: Offline
Thanks Meter: 11
is like is lock to sprint
  Reply With Quote
Old 03-01-2021, 11:58   #4 (permalink)
Product Manager
 
Chimera Tool's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 21,527
Member: 1787203
Status: Offline
Thanks Meter: 20,887
reply

Dear User,


Yes, the Network Factory Reset Online is added to the device in ADB mode. You can perform that for the network release. It will charge you additional 109 credits.


Best regards
Sab



Quote:
Originally Posted by nurudeen hamza View Post
Hello

is it possible to unlock lG Stylo 6 Q730TM
  Reply With Quote
Old 03-01-2021, 15:49   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 135
Member: 232638
Status: Offline
Thanks Meter: 11
i try it but show it does not support sprint unlock
  Reply With Quote
Old 03-01-2021, 16:12   #6 (permalink)
Product Manager
 
Chimera Tool's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 21,527
Member: 1787203
Status: Offline
Thanks Meter: 20,887
reply

Hello,


Yes that Carrier is not supported by the Chimera tool at the moment.



Quote:
Originally Posted by nurudeen hamza View Post
i try it but show it does not support sprint unlock
  Reply With Quote
Old 09-15-2021, 15:12   #7 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 42
Member: 2586368
Status: Offline
Thanks Meter: 12
hi

does anyone have this phone in hand ! can make firmware backup on chimera tool in mtk mode ?

i have a bricked q730tm10u while i was trying to downgrade

thank you
  Reply With Quote
Old 09-17-2021, 09:47   #8 (permalink)
Product Manager
 
Chimera Tool's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 21,527
Member: 1787203
Status: Offline
Thanks Meter: 20,887
reply

Dear User,

We do have the asked service in that - MTK - Mode.

Best regards
Sab
Chimera team


Quote:
Originally Posted by ismailaba View Post
hi

does anyone have this phone in hand ! can make firmware backup on chimera tool in mtk mode ?

i have a bricked q730tm10u while i was trying to downgrade

thank you
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 12:36.



Powered by Searchlight © 2022 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.14322 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO