GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPhone 6 / iPhone 6 Plus / iPhone 6S / iPhone 6S Plus

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-02-2021, 14:34   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2005
Age: 41
Posts: 325
Member: 150457
Status: Offline
Thanks Meter: 16
Help - iPhone 6 unable to activate


Hi! I have an iPhone 6, I formatted it and now it won't activate.

Before formatting I removed my account.

Now when I try to activate it fails and ask me to go to apple support

I tried to flash using 3uTools, Ternoshare and iTunes. Unsuccessfully!

I need help. Regards!
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to kife For This Useful Post:
Old 06-19-2021, 19:50   #2 (permalink)
Freak Poster
 
SAEIDSANGAN's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: IRAN
Age: 37
Posts: 187
Member: 1691551
Status: Offline
Sonork: 100.1622582
Thanks Meter: 52
This is hardware problem
1 check gsx info sn bt mac and...
2.check nfc ic
  Reply With Quote
Old 06-20-2021, 08:58   #3 (permalink)
No Life Poster
 
bablu333's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: united arab emirates (uae)
Posts: 1,168
Member: 1495471
Status: Offline
Sonork: 1603910:abubablu
Thanks Meter: 1,582
Quote:
Originally Posted by kife View Post
Hi! I have an iPhone 6, I formatted it and now it won't activate.

Before formatting I removed my account.

Now when I try to activate it fails and ask me to go to apple support

I tried to flash using 3uTools, Ternoshare and iTunes. Unsuccessfully!

I need help. Regards!
1st step make flash with 3utools.
2nd reball baseband ic.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to bablu333 For This Useful Post:
Old 06-20-2021, 13:05   #4 (permalink)
No Life Poster
 
bobo bokota's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Congo Kinshasa
Posts: 1,150
Member: 2148606
Status: Offline
Sonork: Bobobokota
Thanks Meter: 455
Donate money to this user
You must also show The image you have IMEI and baseband you must retrieve the real SN BT Wifi address
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to bobo bokota For This Useful Post:
Old 06-26-2021, 14:47   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: Nov 2018
Location: Sunamganj Sylhet Bangladesh
Posts: 18
Member: 2878614
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Donate money to this user
baseband issue, you can irepair its
  Reply With Quote
Old 09-13-2021, 13:34   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 135
Member: 232638
Status: Offline
Thanks Meter: 11
how to repair the baseband i have the same problem
thx
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 23:10.



Powered by Searchlight © 2022 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.11100 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO