GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Volcano Box > ViTool

ViTool Ultimate Iphone Password Unlocker

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-25-2014, 18:41   #31 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2014
Location: INDIA
Posts: 105
Member: 2311967
Status: Offline
Thanks Meter: 122

this update is only for standalone vitool....

where is update for volcano vitool????
  Reply With Quote
Old 12-25-2014, 19:18   #32 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2014
Location: INDIA
Posts: 105
Member: 2311967
Status: Offline
Thanks Meter: 122
Another one question??????

on desire call method y we need (all digits dont know) option...

if we dont know anything we can use default method directly know?????
  Reply With Quote
Old 12-25-2014, 19:36   #33 (permalink)
No Life Poster
 
paklink's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: PakLink.org
Posts: 1,548
Member: 71321
Status: Offline
Sonork: 100.1576579
Thanks Meter: 428
Quote:
Originally Posted by chandanps18 View Post
Dear Faisal Computer.

Can vitool crack iOS and apple password?
Not possible by any tool yet

its only for remove user password & active your disable iPhone

Br
PakLink
  Reply With Quote
Old 12-26-2014, 03:20   #34 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2005
Age: 35
Posts: 387
Member: 185119
Status: Offline
Thanks Meter: 91
hi ihave vitool can i use the original cable of the iphone?
  Reply With Quote
Old 12-26-2014, 04:58   #35 (permalink)
No Life Poster
 
Faisal_Computer's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Kamalia, Pakistan.
Age: 38
Posts: 16,852
Member: 151871
Status: Offline
Thanks Meter: 71,421
Quote:
Originally Posted by webtrack View Post
this update is only for standalone vitool....

where is update for volcano vitool????
Hello,
Both vitools can be use this
Br
  Reply With Quote
Old 12-26-2014, 04:58   #36 (permalink)
No Life Poster
 
Faisal_Computer's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Kamalia, Pakistan.
Age: 38
Posts: 16,852
Member: 151871
Status: Offline
Thanks Meter: 71,421
Quote:
Originally Posted by webtrack View Post
Another one question??????

on desire call method y we need (all digits dont know) option...

if we dont know anything we can use default method directly know?????
For make sure some people don't get confused
Br
  Reply With Quote
Old 12-26-2014, 04:59   #37 (permalink)
No Life Poster
 
Faisal_Computer's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Kamalia, Pakistan.
Age: 38
Posts: 16,852
Member: 151871
Status: Offline
Thanks Meter: 71,421
Quote:
Originally Posted by 99026 View Post
hi ihave vitool can i use the original cable of the iphone?
No... Original iPhone cable used usb connectivity but Vitool used some different so that's why original cable might not work
Br
  Reply With Quote
Old 12-26-2014, 05:20   #38 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: philippines
Posts: 24
Member: 328489
Status: Offline
Thanks Meter: 1
why is it my iphone5 is disabled then i use my standalone vitool it took 2 straight days but no code is detected... i just stop the operation because of the phone is very hot... then after it cooled down i begin again for 24hrs still no code is detected
  Reply With Quote
Old 12-26-2014, 05:50   #39 (permalink)
No Life Poster
 
.::EXTREME::.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: ۞_ KERALA__۞_INDIA
Posts: 3,352
Member: 1619462
Status: Offline
Sonork: 100.1606509
Thanks Meter: 1,517
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by snydr09 View Post
why is it my iphone5 is disabled then i use my standalone vitool it took 2 straight days but no code is detected... i just stop the operation because of the phone is very hot... then after it cooled down i begin again for 24hrs still no code is detected
Maybe it's 8.x.x

At this moment 8xx ios not supported
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to .::EXTREME::. For This Useful Post:
Old 12-26-2014, 10:26   #40 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Oct 2010
Location: Uganda kampala
Posts: 70
Member: 1410464
Status: Offline
Sonork: soos
Thanks Meter: 3
Admin can u list the ios that vitool supports thanks admin
  Reply With Quote
Old 12-26-2014, 11:31   #41 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: Philippines
Posts: 27
Member: 1515390
Status: Offline
Thanks Meter: 9
How about sir the hardware of vitool...
  Reply With Quote
Old 12-27-2014, 01:01   #42 (permalink)
No Life Poster
 
turca's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: mt brazil
Posts: 3,392
Member: 211017
Status: Offline
Thanks Meter: 313
This update is for volcano user or only Vitool Standalone

Last edited by Faisal_Computer; 12-27-2014 at 08:01. Reason: quote removed
  Reply With Quote
Old 12-27-2014, 07:47   #43 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 95
Member: 1971074
Status: Offline
Thanks Meter: 15
please help use vitool v1.2 on volcano box
  Reply With Quote
Old 12-27-2014, 08:01   #44 (permalink)
No Life Poster
 
Faisal_Computer's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Kamalia, Pakistan.
Age: 38
Posts: 16,852
Member: 151871
Status: Offline
Thanks Meter: 71,421
Quote:
Originally Posted by snydr09 View Post
why is it my iphone5 is disabled then i use my standalone vitool it took 2 straight days but no code is detected... i just stop the operation because of the phone is very hot... then after it cooled down i begin again for 24hrs still no code is detected
with next update i will make some thing inside software to know what IOS it have
Br
Faisal_Computer
  Reply With Quote
Old 12-27-2014, 08:02   #45 (permalink)
No Life Poster
 
Faisal_Computer's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Kamalia, Pakistan.
Age: 38
Posts: 16,852
Member: 151871
Status: Offline
Thanks Meter: 71,421
Quote:
Originally Posted by senyange View Post
Admin can u list the ios that vitool supports thanks admin

IOS 7.x.x Supported
Br
Faisal_Computer
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Faisal_Computer For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 16:04.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.19018 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO